Helena Topalović se dobro udala: Muž ne prestaje da je iznenađuje (FOTO)

27.10.2021

19:31

0

Topalkovoj ćerki je baš "upala sekira u med"

Helena Topalović se dobro udala: Muž ne prestaje da je iznenađuje (FOTO)
helena topalovic - Copyright Instagram printscreen/helena_topalovic

Helena Topalović, ćerka pevača Milana Topalovića Topalka, udala se sredinom septembra za svog izabranika Dragana Aleksića, koji očigledno radi sve da je usreći.

Tako se sada Helena na svom nalogu na Instagramu, u okviru storija, pohvalila buketom cveća koji je dobila od svog dragog. No, to nije sve.

Instagram printscreen/helena_topalovic
 

Osim što sa mužem putuje na luksuzne destinacije, pa su tako bili na medenom mesecu na Sejšelima, on je obraduje i nekim manjim stvarima svakog dana.

Tako je Helena pre nekog vremena objavila da je dobila ogroman televizor od supruga, a na osnovu toga što je izjavila da bi bilo lepo da imaju projektor.

Instagram printscreen/helena_topalovic
 

Podsetimo, Helena se verila početkom septembra u Marbelji i pokazala skupocen prsten koji je dobila od svog verenika, a nakon toga su uživali na Ibici. Mnoge je iznenadila činjenica da se Helena udala, jer niko nije očekivao da će se venčanje odigrati tako brzo.

Ona je blistala u prelepoj venčanici, a kako smo saznali, za iznajmljivanje iste odvojila je između 400 i 500 evra. Dan posle svadbe spekulisalo se da je Helena u drugom stanju, te da se zato tako brzo udala, međutim, ona je svima stavila do znanja da to nije istina.

Dan nakon venčanja ekipa portala 24sedam uhvatila je Helenu u Rakovici, gde njena porodica ima stan. Nju je tada njen suprug dovezao, pozdravili su se, a ona je sa kesama u rukama ušetala u zgradu. Mnogima je bilo čudno što je Helena dan posle venčanja sama otišla kod svojih roditelja, ali je očigledno sve u najboljem redu.

Instagram printscreen/gagoaleksic
 

Inače, mnogo je kontroverzi vezano za Heleninu vezu sa Aleksićem. Sada je već poznato da je on bivši muž voditeljke Jelene Dimitrijević, a iako se pisalo da je Helena stupila u vezu sa njim dok je još bio oženjen, ona je to oštro demantovala. Kako se pisalo da ga Helena krije jer je dosta stariji od nje, ona je na svom nalogu na Instagramu objavila fotografiju sa njim i napisala da on ima 34 godine. Takođe, spekuliše se i čime se Helenin suprug bavi, a mi nezvanično saznajemo da je on biznismen, koji poseduje jednu zgradu u Dubaiju od dvadeset spratova, a Helena je na ovoj destinaciji bila početkom godine.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike