Helena uživa u raju na Mauricijusu: Odsela sa mužem u luks hotelu poznatom u celom svetu, a tek da vidite koliko su za to iskeširali! (FOTO)

07.10.2022

06:30

5

Njih dvoje već nekoliko dana borave na ovoj destinaciji, a od njenih objava zastaje dah

Helena uživa u raju na Mauricijusu: Odsela sa mužem u luks hotelu poznatom u celom svetu, a tek da vidite koliko su za to iskeširali! (FOTO)
Helena Topalović - Copyright Printscreen Instagram/helena_topalovic

Helena Topalović je poznata kao ćerka pevača Milana Topalovića Topalka, ali i po tome što je veoma popularna na društvenim mrežama. Njenih 265 hiljada pratilaca na Instagramu sada imaju priliku da gledaju kako uživa na još jednom luksuznom odmoru. 

Helena je, naime, otputovala na Mauricijus, gde je, sudeći po objavama na njenom nalogu na Instagramu, odsela u luksuznom "Hilton" rizortu. Ona već nekoliko dana objavljuje fotografije koje ostavljaju bez daha, a pretpostavlja se da je fotografiše njen suprug Dragan, sa kojim uvek ide na ovako egzotična putovanja.

A i cena je, što bi se reklo, prava sitnica. Noć u ovom hotelu kreće se između 300 i 1500 evra, u zavisnosti od toga šta gost želi sebi da priušti. Poznato je da je Helena, čak i pre udaje za imućnog Dragana, sebi obezbeđivala samo najbolje, pa ne sumnjamo da je tako i sada.

S obzirom na to da hotel nudi razne opcije za apartmane, pretpostavka je da su Helena i njen suprug sebi uzeli "King Grand Deluxe" apartman, pa se može reći da su samo za njega iskeširali 4.000 evra za 10 dana.

Hotel ima razne pogodnosti za svoje goste, pa im je tako na raspolaganju besplatan parking i WiFi, restoran koji se nalazi u sklopu hotela, bazeni, teretane, ali i mesta za poslovne sastanke. 

Cene avionskih karti variraju, ali su i za njih dvoje, za povratne karte, morali da iskeširaju najmanje 1.000 evra.

Uključujući sve ostale troškove putovanja, izleta, boravka, šopinga, može se slobodno reći da su Helena i Dragan za ovo zadovoljstvo iskeširali preko 6.000 evra. 

Njima, inače, nije prvi put da putuju na ovako luksuzne destinacije, pa su samo tokom prošle i ove godine bili na Ibici, u Marbelji i na Sejšelima, a pored toga nisu žalili novca ni kada su odmarali u Srbiji i Crnoj Gori.

Heleni cveta privatan biznis, pa može uvek sebi da priušti najbolje, a i tu je njen suprug koji je finansijski dobro potkovan, pa je samo pitanje odakle ćemo sledeći put videti fotografije na njenom nalogu na Instagramu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike