Nik Kanon umalo nije dobio dete i s Kristinom Milijan: Otad su prošle dve decenije, a evo kako je odreagovao kada je saznao da je trudna!

24.03.2023

07:45

0

Tada su sarađivali na komediji „Ljubav nema cenu", dok je njihova veza iza kulisa bila stavljena na ozbiljan test

Nik Kanon umalo nije dobio dete i s Kristinom Milijan: Otad su prošle dve decenije, a evo kako je odreagovao kada je saznao da je trudna!
Nik Kanon - Copyright Profimedia

Komičar i voditelj Nik Kanon, javnosti poznat i po tome što već ima čak dvanaestoro dece sa šest žena, nedavno je ispričao kako je mogao biti i roditelj trinaestoro, pa mnoge iznenadio. Naime, dok je sarađivao s glumicom i pevačicom na romantičnoj komediji „Ljubav nema cenu" (2003), ona mu je bila i devojka.

U tom periodu ostala je u drugom stanju, pa su njihova jaka osećanja bila stavljena na veliki test. Par se, kao što je danas poznato, rastao 2005, a ona je četiri godine kasnije objavila svetu svoju trudnoću sa, opet sada bivšim partnerom, Drimom (The-Dream).

- Kad ovo ispričam, znam da će biti viralno... Kad smo Kristina i ja radili na filmu „Ljubav nema cenu", sećam se da mi je rekla da je trudna i da sam ja odreagovao sa: „Au..." Ali bilo mi je drago, svakako - kazao je Nik u intervjuu za „The Shade Room".

Kanon je zatim dodao kako, iako svi često govore o deci i porodici, to nije bila Kristinina i njegova „priča".

 

 

- Mi smo tada bili deca, naša ljubav je u stvari bila tek počela. Tako da smo pričali o svemu vrlo ozbiljno. Univerzum je taj koji zna kako će i šta će - zaključio je on.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike