Nik Kenon zaglavio u bolnici! Dok čeka 12. dete naučio ozbiljnu lekciju (FOTO)

04.12.2022

12:25

1

Iako je i sam sebi obećao da se tamo više neće vraćati, ipak je morao na lečenje

Nik Kenon zaglavio u bolnici! Dok čeka 12. dete naučio ozbiljnu lekciju (FOTO)
Nik Kanon - Copyright Profimedia

Nik Kenon nema koga nije zgranuo oglasivši se iz bolničke postelje i s maskom preko lica. Ovaj poznati voditelj, glumac, reper, ali i komičar, otvorio je dušu pa priznao kako je ipak morao na lečenje, iako je i samom sebi bio obećao da se u bolnicu više neće vraćati, već da će bolje brinuti o svom zdravlju.

- Okej, izgleda da nisam Supermen... A obećao sam sebi da se ovde više neću vraćati... Ovo je, u stvari, super lekcija. Brinite o sebi, jer u suprotnom nikako nećete moći da brinete o drugome - počeo je on, pa dodao:

- Ne tražim od vas da želite da mi bide bolje ili da se molite za mene. Sve što mi treba je da se pošteno odmorim i eto me na nogama. Imam upalu pluća, ništa nepodnošljivo. Nego, pethodne noći smo divljali po Medison skver gardenu i pred hiljadama ljudi, a sad sam sam u ovoj maloj, bolničkoj sobi. Život je rolerkoster - zaključio je on, uz oznaku da je i borac protiv lupusa.

Podsetimo, u januaru je bilo 10 godina otkako je Nik saznao da ima lupus, autoimunu bolset koja uzrokuje upalu koja zahvata pluća, zglobove, bubrege, srce, ali i mozak, te kožu.

Premorenost i upala pluća s kojom se sada bori je mnoge fanove zabrinula, kako je trenutno na putu da postane otac čak 12. put i, prema napisima stranih medija, „i te kako mu treba energije i elana".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NICK CANNON (@nickcannon)

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike