Nik Kenon dobio sedmo dete, a treće za pola godine: Fascinantna priča holivudske zvezde

04.07.2021

17:48 >> 17:36

0

Reper i voditelj je u otvorenoj vezi sa tri partnerke, a svaka od njih zna jedna za drugu

Nik Kenon dobio sedmo dete, a treće za pola godine: Fascinantna priča holivudske zvezde
Copyright Nik Kenon, Foto: Profimedia

Voditelj i reper Nik Kenon pre nekoliko dana je dobio sedmo dete. Naime, njegova partnerka, manekenka Alisa Skot podarila mu je sina, a lepe vesti podelila je sa pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

Alisa je na svet donela naslednika 23. juna, a zbog prinove su poznatoj mami svi čestitali. Ništa od ovoga ne bi bilo čudno da Kenonu ovaj dečak nije treće dete za pola godine.

Alisa Skot, Foto: Printscreen Instagram/itsalyssaemm

Nije tajna da nekadašnji dečko Kim Kardašijan, preferira poliamoriju. On je istovremeno u vezi sa tri dame koje znaju jedna za drugu, a u pitanju su Ebi De La Rosa, Britani Bel i Alisa Skot.

Nedavno su strani mediji pisali da je glumac dobio muške blizance sa Abi, dok s manekenkom Britani Bel ima ćerku Pauvrful Kvin i sina Goldena. Otac je i blizanaca Morokona i Monro, koje je pre deset godina dobio u braku s pevačicom Marajom Keri.

Nik Kenon i Britani Bel, Foto: Profimedia

Alisa je svojevremeno objavila fotografiju sa trudničkim stomakom i već tada ej znala koje će ime dati nasledniku, napisavši samo Zen S. Kenon.

Podsetimo, prema pisanju magazina „The Sun”, Nik i Alisa prvi su put zajedno viđeni za njen rođendan u jednom od restorana u Malibuu, ali niko od njih dvoje nije potvrdio da su u vezi.

Kenon je u jednom intervjuu otkrio da ne veruje u brak i da preferira poliamoriju koja podrazumeva da održava nekoliko intimnih veza s različitim partnerkama koje to sve odobravaju.

Nik Kenon, Foto: Profimedia

– Verujem da su veze i u najvećoj meri brak stvoreni da bismo zadovoljili žene. Celi život pričaju o tome kako da uhvate muža. A mi se samo pojavimo, čak i na svom venčanju – ja sam samo bio deo svega toga – zaključio je Nik u jednom od intervjua za strane medije pre nekoliko godina.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike