Nik Kenon dobio 12. dete! Voditelj za godinu dana postao bogatiji za četvoro naslednika

30.12.2022

18:05

0

Voditelj je sa šest žena dobio dvanaestoro naslednika

Nik Kenon dobio 12. dete! Voditelj za godinu dana postao bogatiji za četvoro naslednika
Nik Kenon - Copyright Profimedia

Voditelj Nik Kenon dobio je 12. dete, a lepe vesti podelila je kantautorka Ališa Skot sa pratiocima na društvenoj mreži Instagram objavivši prvu fotografiju bebe.

Ališa je 14. decembra na svet donela devojčicu kojoj su roditelji dali ime Halo Meri Kenon.

Nakon što su izgubili dečaka Zena koji je sa samo pet meseci preminuo od karcinoma mozga, Alisa je pratiocima i saopštila da je ponovo trudna.

Profimedia
Nik Kenon

- 14. decembra 2022. naši životi su se životi zauvek promenili. Zen je u svakom mom udahu. Znam da je njegov duh bio s nama u prostoriji tog jutra. Znam da nas gleda odozgo. Svakog mi dana daje znakove. Čuvaću ovo sećanje zauvek - napisala je Aliaša uz objavu. 

Profimedia
Nik Kenon

 

Podsetimo, Kenon ima 11 dece sa šest žena, a alimentacije koje plaća su paprene. S bivšom suprugom Marajom Keri ima blizance Marokana i Monroa Kenona. Sina Zena dobio je sa Ališom Skot, sa Britani Bel ima i ćerku neobičnog imena Moćna kraljica kao i sina Goldena Kenona. Veza sa Ebi De La Rosom donela mu je blizance Zajona i Ziliona Kenona i ćerku „Bjutiful“. I na kraju, sa Bri Tijesi spaja ga i ćerkica čije ime na sprskom jeziku znači Legendarna ljubav.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike