Majka Aleksandre Prijović o pevačicinom detinjstvu u Belom Manastiru, ali i razvodu: Svakom detetu fali drugi roditelj, falio je i njoj!

23.03.2023

13:25

0

Borka je, takođe, pevačica

Majka Aleksandre Prijović o pevačicinom detinjstvu u Belom Manastiru, ali i razvodu: Svakom detetu fali drugi roditelj, falio je i njoj!
Aleksandra Prijović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Aleksandra Prijović potekla je u "Zvezdama Granda" zahvaljući kojim se istakla na javnoj sceni, da bi ubrzo posle nekoliko slušanih pesama, ali i medijske pažnje koju je dobila nakon sklapanja braka sa pastorkom Lepe Brene, Filipom Živojinovićem, postala jedna od popularnijih pevačica svoje generacije.

Prijovićeva je odrasla u Belom Manastiru, gde je živela sa majkom Borkom Mihajlović, od koje je, inače, i nasledila talenat za pevanje, ali i pokojnim dedom, nakon što se Borka razvela od Aleksandrinog oca Nedeljka Prijovića.

Borka je sada, mnogo otvorenije nego ranije, govorila o Aleksandrinom odrastanju u Hrvatskoj i svemu što je ona do sada postigla.

 

 

- Prvo moja majka se bavila profesionalno pevanjem, moji ujaci su se takođe bavili pevanjem, pa onda ja. Kada su mi je doneli kada se rodila znala sam da je to to. Prepoznala sam je po plaču a da je nikada nisam pre toga videla i čula, rekla sam: "Evo, dolazi moja pevačica". Jednostavno mnogi ljudi me pitaju kako se osećaš, ona je uspela, napravila je odskočnu dasku u životu? Pitaju me da li sam ponosna? Naravno da sam ponosna, ali meni je to sve prirodno. Sve to sam prihvatila kao nešto normalno u njenom i mom životu, kao nešto što je moralo da se desi - priča Borka.

Aleksandra je danas majka malog Aleksandra kome se trudi da priušti sve, a ona sama je odrasla u Belom Manastiru, gde je imala detinjstvo, kako kaže Borka, kao i svako drugo dete.

ATAImages/ Antonio Ahel
Aleksandra Prijović

- Verovatno je njoj kao i svakom detetu falio taj roditelj, kada je tamo, falim ja, kada je obrnuta situacija fali tata. Zajedništvo je mnogo lepa stvar, ali kada nešto ne ide kada nije išlo, tako je moralo biti. Sada je odrasla, razume sve i prihvatila je to. Za svoje dete svaki roditelj je svašta u stanju da uradi jer ne da na svoje dete. Ja sam hrabra žena, oduvek sam bila hrabra i bila borac i dan danas bih tako postupila iako se i udala i hvala Bogu ima svoj brak i sve, ne dam na nju - kaže Borka i dodaje:

ATAImages/ Antonio Ahel
Aleksandra Prijović

- Jednog dana me verovatno kao i svih nas neće biti ali ispunila je sva moja očekivanja. Sve. Hvala Bogu na svemu, ne radi uspeha koji je postigla, da me ne shvatite pogrešno, što je ona sada zvezda, ne, nego kao jedna devojčica, kao moje dete, kao jedna osoba je ispunila moja očekivanja, mogu to da kažem - zaključila je Borka u emisiji "Metar moga sela" na Blic TV.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike