Hit detalji s bajkovite proslave četvrtog rođendana sina Aleksandre Prijović: Pevačica ništa nije prepustila slučaju! (FOTO)

07.03.2023

11:05

0

Poznati par je naslednika dobio 2019. i, otad, on je sam centar njihovog sveta

Hit detalji s bajkovite proslave četvrtog rođendana sina Aleksandre Prijović: Pevačica ništa nije prepustila slučaju! (FOTO)
Aleksandra Prijović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović proslavili su četvrti rođendan svog sina, Aleksandra. Mališan je bio u prilici da uživa okružen junacima iz „Patrolnih šapa", ali svakako i najmilijima, od kojih brojne čestitke nisu izostale na njegov radostan dan.  

Poznata mama je s dosta je pažnje organizovala lepo slavlje. Nijedan detalj nije prepustila slučaju. U igraonici, animatori prerušeni u superheroje napravili su ozbiljnu feštu.

Poznati roditelji nisu skidali osmeh sa lica kada je dečak oduvao svećice.

Podsetimo, Aleksandra je često pričala i javno o tome koliko uživa kao mama, te da joj rastanci sa sinom, zbog posla, teško padaju.

– Sve je teže. Aleksandar sada priča pa postavlja pitanja gde idem, zašto... Pokušavam da mu objasnim da idem da radim i da se brzo vraćam, ali mi uvek bude žao što ga ostavljam. Kaže mi: „Mama, ideš da pevaš? Hoću i ja da pevam“, verujte mi da mi je veoma teško. Počne i da plače, jer je navikao da spavam sa njim. Jednostavno, u poslednjih godinu dana smo stalno bili zajedno i sada se navikava da mama mora da ide – kazala je jednom prilikom ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike