Slavlje kod Prije i Filipa Živojinovića: Pevačica ne krije sreću, podelila najemotivnije trenutke (FOTO)

06.03.2023

17:28

0

Porodica Živojinović danas je upriličila proslavu rođendana malom Aleksandru u jednoj prestoničkoj igraonici

Slavlje kod Prije i Filipa Živojinovića: Pevačica ne krije sreću, podelila najemotivnije trenutke (FOTO)
Aleksandra Prijović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Aleksandra Prijović i njen suprug Filip Živojinović danas imaju veliki razlog za slavlje. Naime, na današnji dan, pre četiri godine je na svet došao njihov naslednik Aleksandar, a rođendanske čestitke pristižu sa svih strana. 

Kako saznajemo, Aleksandra i Filip četvrti rođendan sinu Aleksandru proslavljaju večeras u jednoj dečijoj igraonici na Dedinju. Jedna medijska ekipa se pojavila na događaju, ali Prija nije bila raspoložena za medije.

Prijovićeva je na svom Instagram nalogu podelila čestitke svojih pratilaca, a naročito ju je oduševila ona koju je napravila njena fan stranica.

U pitanju je snimak, sačinjen od Aleksandrovih fotografija koje su nastale u porodilištu, a potom i sve one koje su obeležile njegovo odrastanje u protekle četiri godine.

Podsetimo, Prijovićeva je u jednom intervjuu priznala da njen naslednik priželjkuje brata, te da bi ona i njen suprug Filip voleli da dobiju devojčicu

- Voleli bismo da dobijemo devojčicu, ali mislim da će to sada malo sačekati, kada već nisam odmah rodila jedno dete za drugim - kazala je Prija jednom prilikom, dok njen sin želi brata. 

M.M./ATAImages
Aleksandra Prijović

- Kada ga pitamo da li želi brata ili sestru, on kaže da želi brata, ali sam ne kaže to. On voli da deli stvari, ali kad je recimo hrana u pitanju, on deli sve, ali ako mu neko kaže da mu da celu čokoladu, on neće, samo da podeli - kazala je Aleksandra. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike