Atmosfera na proslavi kod Đokovića dovedena do usijanja: Novak i Marko nose Đorđa na leđima, usledio i vatromet! (VIDEO)

22.03.2023

21:05

0

Pali su u trans uz taktove čuvenog hita "Rodio se sin, mali gospodin"

Atmosfera na proslavi kod Đokovića dovedena do usijanja: Novak i Marko nose Đorđa na leđima, usledio i vatromet! (VIDEO)
Đorđe Đoković - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Porodica Đoković danas je postala bogatija za još jednog člana, a brat Novaka Đokovića, Đorđe i njegova supruga, bivša voditeljka Saška Đoković dobili su sina kom su dali ime Aleksandar.

Ponosni baba i deda, Srđan i Dijana Đoković danas su se oglasili i otkirli da se porodica već u popodnevnim časovima okupila, te da je veliko slavlje počelo već tada, jer uživaju u ovakvim prilikama kada svi zajedno slave.

ATAImages/ Antonio Ahel
Dijana i Srđan Đoković

Slavlje je upriličeno u porodičnoj vikendici u Rumi, gde su se okupili najbliži članovi porodice i prijatelji, a na društvenim mrežama je sada isplivao delić atmosfere proslave o kojoj bruji region.

Braća Marko i Novak su nosili novopečenog tatu Đorđa Đokovića na leđima, dok se u pozadini orila se pesma "Rodio se sin, mali gospodin". Sudeći po kadrovima, atmosfera je već uzavrela, a nema sumnje da će se lumpovati do ranih jutarnjih časova.

Ubrzo je usledila i serija velelepnih vatrometa, što detaljnije možete pogledati u videu u nastavku teksta.

- Počeli smo već da slavimo, kod kuće smo sa prijateljima i porodicom. Mi smo porodica koja generalno voli velika slavlja, a posebno kada su ovakve stvari u pitanju. Ovo je nešto najlepše što može da se desi i stvarno sam presrećna. Dobili smo novo unuče, nema ništa lepše. Hvala vam na čestitkama- rekla je Dijana Đoković za "Telegraf".

Inače, bivša voditeljka Saška Đoković se porodila na rođendan svoje majke, što je tik po porođaju objavila na svom Instagramu i majci uz emotivnu čestitku podarila najlepši poklon do sada.

ATAImages/ M.M.
Saška i Đorđe Đoković

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike