Tom Kruz sa grejalicom na crvenom tepihu: Planeta bruji o bizarnom potezu glumca! (FOTO)

10.02.2023

20:36

0

Njegovo ponašanje izazvalo je brojne reakcije na društvenim mrežama

Tom Kruz sa grejalicom na crvenom tepihu: Planeta bruji o bizarnom potezu glumca! (FOTO)
Tom Kruz - Copyright Premijera filma "Top Gan: Maverik" u Kanu/Profimedia

Tom Kruz je jedna od najvećih filmskih zvezda sveta, a svojevremeno je prošetao crvenim tepihom na premijeri jednog filma gde je glumio pravu divu.

Glumac je na premijeru filma 2013. godine došao u pratnji telohranitelja koji je ga je u stopu pratio, ni manje ni više, nego sa pokretnom grejalicom.

Javnost širom sveta je bila šokirana prizorom, a njegovi fanovi bili su oduševljeni kada su videli ovaj interesantan dodatak na crvenom tepihu.

- Vreme kada je Tom Kruz naterao momka da ga prati sa grejalicom na Dablinskoj premijeri - napisao je jedan obožavalac koji je podelio sliku zvezde sa crvenog tepiha na Tviteru.

Kruz je tada dobio toplu dobrodošlicu dok je pozdravljao fanove i primao poklone, a vredni telohranitelj ga je pratio u stopu.

Jedan posetilac koji je tada prisustvovao premijeri filma objavio je nekoliko fotografija sa crvenog tepiha uz komentar:

- Stigao sam na premijeru odmah posle Toma Kruza te noći, bilo je sunčano i toplo, taj crveni tepih je bio iznenađenje - napisao je, a viralni komentari na Tviteru su se samo nizali.

Tom Kruz na predstavi "Galop kroz istoriju"/Profimedia
Tom Kruz

- Ova fotografija je blago. Lice na tom čoveku. Sav sjaj i glamur prisustva Toma Kruza - bio je oduševljen fan.

Mnogi su aplaudirali njegovoj genijalnoj ideji sa crvenog tepiha dok prkosi vremenskim prilikama, a jedan tviteraš je to nazvao 'jedinom relevantnom stvari koju je Tom Kruz ikada uradio'. Međutim, to mu nije bio prvi put, jer su isplivale slične fotografije i sa jednog snimanja.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike