Dajana Paunović priznala u kakvim je odnosima sa Žikinim sinom iz prvog braka nakon razvoda od Jakšića!

21.03.2023

16:16

0

Godinama mu je bila maćeha

Dajana Paunović priznala u kakvim je odnosima sa Žikinim sinom iz prvog braka nakon razvoda od Jakšića!
Žika Jakšić i Dajana Paunović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Žika Jakšić imao je turbulentan ljubavni život, a njegovi odnosi sa poznatm lepoticama svojevremeno su intrigirali javnost, dok se o nekim još uvek priča.

Žika iza sebe ima dva braka... Nijedan nije opstao, međutim, Jakšić je u sjajnim odnosima sa obe bivše žene.

Jakšić iz prvog braka ima sina Andriju, dok je sa drugom suprugom voditeljkom Dajanom Paunović dobio sina Dušana. Detalji iz njihovog privatnog života malo su poznati javnosti, a Dajana sada otkriva u kakvim je odnosima sa Žikinim starijim sinom, bratom svog jedinca.

ATA Images/Marija Mlađen
Dajana Paunović

- Andrija je predivan, mlad čovek, vaspitan, obrazovan, koji Dušana obožava kao i on njega. Volim što imaju jedan drugoga, što se poštuju i vole i što Dušan iako je mali nikada Andriju nije posmatrao kao nekoga ko nije deo njegovog života, uprkos tome što godinama on nije živeo u Srbiji i zbog posla nije svakodnevno prisutan. Drago mi je da moj sin ima brata na kog znam da uvek može da se osloni i da će mu on biti podrška za ceo život - ispričala je Dajana Paunović o starijem sinu Žike Jakšića, sa kojim i nakon razvoda od njegovog oca ima sjajan odnos.

- Andriju izuzetno cenim i poštujem, to je brat moga sina, ali i da nije zaslužuje svako poštovanje jer je kvalitetna ličnost - zaključila je Dajana, prenosi Story.

ATAImages/ Antonio Ahel
Dajana Paunović

Podsetimo, Žika Jakšić je od Dajane stariji 24 godine, no ta razlika u godinama im nikada nije predstavljala problem. Dajana je na početku bila opčinjena Žikom i odlično su funkcionisali, što se njenom ocu nikako nije dopalo, te je zbog partnerovih godina imala sukobe sa tatom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike