Slavlje u domu Ražnatovića: Ceca čestitala 27. rođendan snaji! Evo kako Bogdana izgleda u poodmakloj trudnoći (FOTO)

13.03.2023

13:59

0

Odmah nakon pevačice usledila je i emotivna čestitka Bogdanine starije sestre

Slavlje u domu Ražnatovića: Ceca čestitala 27. rođendan snaji! Evo kako Bogdana izgleda u poodmakloj trudnoći (FOTO)
Ceca Ražnatović - Copyright ATAImages/ Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO

Pevačica Ceca Ražnatović u narodu je poznata kao neko ko je vrlo privržan svojoj porodici, sa kojom živi na okupu u svojoj velelepnoj vili na Dedinju. 

Ceca je vrlo zadovoljna svojom snajom Bogdanom Ražnatović, koja joj je rodila prvog unuka Željka, a na putu je još jedan naslednik, čiji dolazak se očekuje u nerednih mesec dana, s obzirom da je Bogdana u osmom mesecu trudnoće.

Bogdana danas slavi 27. rođendan, a na Instagramu je prvo usledila čestitka njene svekrve Cece, koja je objavila Bogdaninu fotografiju i napisala "Srećan rođendan! Volim te!".

Printscreen Instagram/cecaraznatovic
Ceca čestitala rođendan snaji Bogdani

Odmah nakon Cecine, usledila je i rođendanska čestitka Bogdanine starije sestre Nataše Rodić, koje je podelila emotivne fotografije sa trudnom sestrom i pokazala kako Ražnatovićka izgleda u poodmakloj trudnoći.

I dok se u domu Ražnatovića slavi Bogdanin 27. rođendan, ona ističe da odlično podnosi trudnoću, ali da ipak priželjkuje devojčicu, te da se nada da će joj sledeća trudnoća doneti nasledicu.

- Trenutno se osećam isto u trudnoći kao što je bilo sa Željkom. Jedem sve, budim se noću da bih jela. Ne volim što je tako, ali i dalje sam mršava. Veljko je oduševljen što je dečak, ali ja sam htela devojčicu. Navijam da treće dete bude devojčica - rekla je Bogdana nedavno.

Podsetimo, Ceca Ražnatović je nedavno po savetu prijatelja pazarila luksuznu nekretninu na Kopaoniku, gde će njena porodica moći da odmara u čarima najpoznatije planine kad god poželi.

ATAImages/ Antonio Ahel
Ceca Ražnatović

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike