Neki se već spremaju za sledeću Pesmu za Evroviziju! Poznati producent im uradio pesmu, a ova pevačica im peva prateće vokale!

20.03.2023

14:02

0

Baltic bend obajvio hit u najavi

Neki se već spremaju za sledeću Pesmu za Evroviziju! Poznati producent im uradio pesmu, a ova pevačica im peva prateće vokale!
Baltic bend - Copyright Promo

Pesma za Evroviziju tek je nedavno održana, a pojedini pevači već se spremaju za sledeću godinu!

Kako će Srbiju ove godine u Liverpulu predstavljati Luk Blek, već sada znamo ko će se za to mesto boriti sledeće godine. Reč je o Baltic bendu, koji je upravo objavio pesmu "Hvala lepo" autora Miloša Roganovića.

Promo
Bisa i Bojan Marović

Tandem Džoni i Bisa u sastavu imaju još četiri člana, pa posle "Krunisane" sada mogu da se pohvale još jednom numerom, te su nam otkrili i da im je plan sledeće godine da Srbiju predstavljaju na Evroviziji.

- Hoćemo na Evroviziju, to nam je neki plan u budućnosti. Naravno, ukoliko se pojavi adekvatna pesma, a do tada promovišemo "Hvala lepo". Pesmu nam je radio Miloš Roganović kome smo beskrajno zahvalni, a spot je sniman u Sofiji - rekli su članovi Baltic benda.

Promo
Bojan Marović sa Baltic bendom

Oni su organizovali gala promociju u jednom poznatom restoranu na Novom Beogradu, na kojoj se pojavio Bojan Marović, ali i Ivana Selakov koja je pevala prateće vokale za njihovu prvu pesmu "Krunisana".

Bonu video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike