Sandra Afrika se godinama družila sa Marjanovićima: Ne verujem da je Zoran kriv!

22.07.2022

13:14

1

Autor: Marija Mitić

Pevačica je za 24sedam progovorila o odnosu i druženju sa bračnim parom

Sandra Afrika se godinama družila sa Marjanovićima: Ne verujem da je Zoran kriv!
Screenshot_1 - Copyright Printscreen / Instagram / Sandra Afrika

Zoran Marjanović je danas osuđen na 40 godina robije zbog ubistva supruge, pevačice Jelene Marjanović 2016. godine na nasipu u Crvenki kod Borče.

Zoran, koji je inače kompozitor, komponovao je pesme, osim za svoju suprugu i za mnoge pripadnike naše estrade poput Sandre Prodanović kojoj je napisao njen veliki hit "Afrika" po kojem je i dobila nadimak.

Sandra se oglasila za naš portal pa rekla kako je dugo poznavala Marjanoviće i družila se sa njima, te je sa bračnim parom išla i na letovanja, a pri tom druženju nije primetila ništa čudno što bi ukazivalo da može doći do ovog mračnog scenarija.

Instagram printscreen/sandraafrika
Sandra Afrika

- Ja sam dosta vremena provodila kod njih u kući. Družili smo se privatno, a i radili su mi pesme, i Zoki i Jeca. Za njih imam samo lepe reči. Jeca mi je ostala u lepom sećanju.

Sandru smo upitali da li je kada je Jelena ubijena mogla i da pretpostavi da će naposletku Zoran biti okrivljen za svirepo ubistvo supruge.

- Ne, ne, i mislim da nije kriv. Toliko dugo ih poznajem, zajedo smo letovali, znam celu Zokijevu porodicu, nisam im izlazila iz kuće. Ništa mi nikad nije bilo čudno i sumnjivo, nikada nisam primetila neku ljubomoru nenormalnu. Oni su funkcionisali sjajno, bar ono što smo mi videli. Moje mišljenje je da Zoran to nije uradio, ali pravda će reći svoje.

24sedam/Katarina Mihajlović
Zoran Marjanović

- Mi smo se godinama družili, ali smo se onda razišli, ja sam promenila saradnike i nismo se čuli zadnjih 10 godina - zaključila je Sandra Afrika za 24sedam.

Podsećanja radi, Viši sud u Beogradu doneo je danas presudu kojom je Zoran Marjanović proglašen krivim za ubistvo supruge i pevačice Jelene Marjanović.

Marjanović je osuđen na 40 godina zatvora, nakon čega su pripadnici policije njega i uhapsili u porodičnoj kući u Borči, odakle su ga sproveli u Centralni zatvor.

Avokat Nikola Dumnić nakon presude da je Zoran Marjanović kriv za ubistvo supruge Jelene rekao je da je presuda skandalozna a potom je i obrazložio.

- Presuda je doneta bez ijednog personalnog dokaza, nije postojao niko da ga je video da je uradio to krivično delo, kao što ni na njemu ni na njoj nije pronađen nikakav trag koji bi upućivao na takav zaključak. Predsudu smatram skandaloznom, a pratite šta će se nakon nje dešavati - rekao je Dumnić.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike