Promocija Rogatih i Borisa Režaka: Sjatila se cela estrada! (FOTO)

14.03.2023

10:39

0

Trptih je rađen u studija Ace Sofronijevića

Promocija Rogatih i Borisa Režaka: Sjatila se cela estrada! (FOTO)
Promocija Rogatih i Borisa Režaka - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pesme "Srećo", "Nevolja" i "Poželim ti sreću" triptih su Rogatih i Borisa Režaka, koji su sinoć na sjajnoj promociji ugostili brojne poznate face sa javne scene.

U studiju Aleksandra Sofronijevića, tako su nastali, a zatim predstavljeni novi zvuk, za koji kažu da je inspirisano dugogogidšnjim prijateljstvom isprepletano ljubavlju i muzikom.

Publika je svaku od pesama pozdravila velikim aplauzom, a među njima su bili Savo Milošević sa devojkom Natalijom Tipsarević, Nikola Rokvić, Sergej Ćetković, Željko Vasić, Maja Mandžuka, Marija Kilibarda, Bane Tomašević, Aleksandra Radović, Dragana Katić, Miki Perić i mnogi drugi.

Inače, prijateljstvo producenta Rogatih - Branka Koprivice i Sofre, uticalo je da se sve izvede u ovom duhu, te da sve pesme otpeva Boris Režak.

- Za mene ovo izdanje  predstavlja mnogo više od promocije muzičkog stvaralaštva - rekao je  Koprivica na promociji, a zatim dodao:

- Muzički triptih nastao je kao potreba da se ovekoveči prijateljstvo triju srodnih duša na zajedničkom putu stvaralaštva. Sama činjenica da je muzika večna uliva nadu da nas ništa ne može rastaviti, pa ni smrt - smatra on, pominjući zapravo prerani odlazak Aleksandra Banjca, a koji je autor jedne od tri pesama "Poželim ti sreću".

Kako je Sofronijević izdavač, nisu izostale čestitke, a ispirčao je šta misli o ovoj saradnji, nastavljene u njegovom studiiju.

- Ponosan sam na kvalitet same produkcije, na saradnju sa Rogatima i Borisom. Mislim da će ove  pesme ostati da se slušaju godinama, jer ovakva muzika zaista fali na našoj javnoj sceni. Svakako nastavljamo saradnju sa producentom "Rogatih" gospodinom Brankom Koprivicom i jedva čekamo da vam predstavimo sledeće muzičke projekte, koji su već u pripremi i koji su, verujte mi, fantastični - zaključio je Aca.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike