Nikola Rokvić sa decom u društvu patrijarha Porfirija: Pevač proslavio sinu rođendan, a onda mu je ukazana velika čast (FOTO)

27.02.2023

11:18

1

Folker je čestitao svima i početak posta

Nikola Rokvić sa decom u društvu patrijarha Porfirija: Pevač proslavio sinu rođendan, a onda mu je ukazana velika čast (FOTO)
Patrijarh Porfirije i Nikola Rokvić - Copyright Instagram printscreen/nikolarokvic

Nikola Rokvić proslavio je sa porodicom četvrti rođendan sina Simeona, a istog dana pevaču je ukazana čast da bude kum slave Crkve Svetog Simeona.

Bračni par, koji je nedavno dobio i treće dete - ćerku Angelinu, organizovao je za sina lepu proslavu u igraonici, a zatim je Nikola sa decom proveo vreme sa patrijarhom Porfirijem.

- Danas sam Božijom milošću imao veliku čast da budem kum slave crkve Svetog Simeona na Novom Beogradu. Uvek je blagodatno biti u prisustvu Njegove Svetosti patrijarha srpskog Porfirija. S praznikom – ponosno je napisao ispod serije fotografija koje je obajvio.

On je obeležio i početak velikog vaskršnjeg posta, obrativši se svojim pratiocima na Instagramu.

- Draga braćo i sestre, neka nam je Bogom bagosloven i početak Velikog posta. U ljubavi, radosti i boljoj verziji nas samih dočekajmo najveći praznik Vaskrs. Radujmo se! Praštajmo! - poručio je on.

Inače, Rokvić je veliki vernik i to često ističe na društvenim mrežama, a nedavno je donirao novac za put do crkve u rodnom selu njegovog pokojnog oca. On je ovim gestom ispunio i obećanje svom pokojnom ocu Marinku Rokviću.

Ataimages/G.G.
Marinko Rokvić

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike