Sajsi novi album posvetila svom egu: Mislim da zaslužuje malo više pažnje! (FOTO)

06.03.2023

14:45

0

Naziv mu je složenica nastala od njenog pravog imena, a „nosi" i hitove poput „Rentaš me", „Ležimo u kovčegu", kao i „Bezgrešno začeće"

Sajsi novi album posvetila svom egu: Mislim da zaslužuje malo više pažnje! (FOTO)
Sajsi MC - Copyright Promo/Sever Zolak

Ivana Rašić, poznatija kao Sajsi MC, početkom marta je rešila da obraduje svoje fanove novitetima. Izbacila je EP od pet pesama i to pod svojim pravim imenom, zajedno s hitovima poput „Ležimo u kovčegu", „Rentaš me" i „Bezgrešno začeće". 

Naziv izdanja je u stvari složenica nastala od imena Ivana Rašić, a reperka dodaje kako je i vreme da je (Ivanu) javnost malo više vidi.

Sajsi MC, Promo/Sever Zolak
 

- Ona (Ivana) je zaslužila malo više pozornosti. Tehnički, ona više i ne postoji, jer sada imam dva prezimena i morala sam da joj u to ime posvetim makar jedan EP, što se poptuno poklopilo i sa tematikom pesama. Sve pesme su negde deo mog temperamenta, a šta je deo mene, deo je i nje, jer nas dve jesmo negde ista osoba - nasmejala se Sajsi koja za omot iskoristila fotografije nastale na jednom događaju, na koje je „pala" čim ih je videla .

- Kada sam videla fotografiju, rekla sam sebi: „To je to". Ovaj jak blic u lice Sajsi MC razotkrio je lik Ivane Rašić, onda smo dodali dizajnerski taj rustični efekat, jer sve fotografije mog alter-ega su malo i moj privatni foto-album - objasnila je za medije.

Inače, na ovom izdanju pored njene rođene sestre Tijane gostuju i novosadski producent Thicc boi, sa kojim je već ranije sarađivala, kao i mladi muzičar i producent A.N.D.R, koji je ovom prilikom predstavio potpuno novi zvuk reperke. Takođe, čuje se da je vokalno prisutna i multimedijalna umetnica Veronauka, ali i reper Lavan.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike