Čudan grafit „krasi" zgradu u kojoj je Milan Stanković proveo detinjstvo: Evo šta kaže njegova majka, a onda i sugrađani iz Obrenovca!

11.03.2023

17:54

0

Znaju ga kao dobrog dečka i nastavljaju da navijaju za njegov uspeh

Čudan grafit „krasi" zgradu u kojoj je Milan Stanković proveo detinjstvo: Evo šta kaže njegova majka, a onda i sugrađani iz Obrenovca!
Milan Stanković - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Milan Stanković je odrastao u Obrenovcu, uz sestru i majku. Bez oca je rano ostao.

Javnosti je postao poznat po učešću u „Zvezdama Granda", gde je „dogurao" i do superfinala. Pored članova porodice, sugrađani su i te kako navijali za njegov uspeh, a kako je prikazano u emisiji „Metar moga sela" na televiziji „Blic", to isto čine i danas. Milana svi pamte kao dobrog dečka, koji je uložio dosta truda u sve ono što je posle i uspeo da postigne.

Na zgradi u kojoj je proveo svoje detinjstvo, pak, stoji čudan natpis, „Pazi se, Milane". Međutim, njegova majka koja je novinarskim ekipama bila otvorila vrata porodičnog stana nije pokazivala brigu zbog toga. Upitana i kako je on, jer ga već izvesno vreme nema na sceni, kazala je samo:

- Nemam šta da kažem, naravno da je dobro.

Na pitanja da li planira kakav povratak, te prija li mu novi način života, otkako je posvećen religiji, istakla je da o svemu tome treba ipak pitati Milana, o kom susedi, sa druge strane, kao i sugrađani imaju i te kako lepo mišljenje.

- Obožavam ga. Nedostaje, ne znam zašto se povukao. To je njegova odluka, iz nekih svojih razloga je to uradio - istakla je u pomenutoj emisiji jedna komšinica.

- Milan Stanković je moj komšija, živim par zgrada od njega. Ja sam bio jako mali dok je on bio tu. Svi su ga voleli, nekim matorcima je malo smetala muzika, ali u suštini to je to - kazao je drugi komšija.

 

 

- Pamtim ga kao plavušana, okej su mu pesme, mada ga u skorije vreme nisam... Svako ima svoj izbor, ne znam šta bih rekla - dodala je zatim jedna žena iz okoline, dok je drugi čovek istakao da je on i danas dobar momak, koji kada je u Obrenovcu ima strpljenja za fotografisanje s mlađima.

- Milan mogo lepo peva. Neka poštuje i veruje u Boga i treba, ali volela bih da se vrati muzici, jer je izuzetan pevač i svi ga volimo. Neka ide u crkvu, neka veruje, svi mi verujemo u Boga, ali volela bih da se vrati - dodala je izvesna sugrađanka.

 

 

Podsetimo, kada je Milan sam pričao o svom odsustvu s estradne scene za pomenutu televiziju, istakao je:

- Mama mi je rekla: „Napravi pauzu, sačuvaj dušu". Sačuvaj se, odmori dušu, ne da si je prodao, moja duša nije na prodaju. Ja sam barem primer da nisam pristajao ni na kakve prodaje, pre sam plaćao svoje slobode nego prodvao svoju dušu. Svako od nas ima svoju karmu vrednost i težinu i sve je to srazmerno onome koliki ste.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike