„Samo smo s Milanom imali problem!" Popović progovorio o ugovorima kao nikada do sad, a onda i o procentu koji ide „Grandu"!

30.10.2022

17:50

0

Otvorio je dušu pa i javno priznao da za sobom ima samo jedno negativno iskustvo - i to kada je Stanković u pitanju

„Samo smo s Milanom imali problem!" Popović progovorio o ugovorima kao nikada do sad, a onda i o procentu koji ide „Grandu"!
Saša Popović - Copyright Printscreen „Premijera - Vikend specijal"

Saša Popović otvorio je dušu posle dosta vremena, pa progovorio o ugovorima pevača, procentu koji u stvari ide „Grandu"... Pa se zatim dotakao i Milana Stankovića, te negativnog iskustva koje je imao kada je on u pitanju.

Prema njegovim rečima u velikoj ispovesti, gostujući u jednoj emisiji je naglasio da pevač „nije hteo da se povinuje pravilima" pošto se bio vratio s „Evrosonga" 2010. godine. Tada, podsetimo, Srbiju je predstavljao s pesmom „Ovo je Balkan".

- Otkad „Grand" postoji, od 2004. godine, stvarali smo nova imena, nove zvezde i održavali popularnost Bekuti, Šabanu, Tozovcu i svim pevačima te generacije. Otkad smo krenuli sa „Zvezdama", pa sve do danas, to su mnoga imena. Imali smo problem samo s Milanom Stankovićem, koji je kad se vratio sa „Evrovizije" rekao da neće da se povinuje našem ugovoru i da radi za „Grand". To je jedino negativno iskustvo. Morao je neku odštetu da plati i to je to - istakao je poznati direktor u „Premijeri - Vikend specijalu", pa se zatim prisetio brojnih imena koja su izašla baš iz „Zvezda Granda" u kojima on i dan-danas svakako žirira.

Milan Stanković na „Evroviziji", Youtube screenshot / Eurovision Song Contest
 

- Tanja Savić, Rada Manojlović, Milan Stanković, bez obzira što je napustio „Grand", od njega smo napravili zvezdu. Pa onda Milica Pavlović, Milica Todorović, Darko Lazić, Aleksandra Mladenović... Mnogo ih je, ne mogu svih ni da se setim - prokomentarisao je on, a onda se dotakao i čuvenih ugovora, o kojima se često pisalo u medijima.

„Sa nama radi i kome je ugovor istekao!"

- Mi nismo uzimali mnogo njima. Bilo je 70 odsto njima, 30 nama. Bakšiš ide 100 odsto njima. Kad pogledate i kad sumiramo sve ove godine, oni su kupili stanove, lokale, automobile, kuće, sve smo ih obezbedili. Sedma sila uvek napiše Popović iskorišćava tu decu. Zvezdama „Granda" kojima je istekao ugovor u velikoj meri su nastavili da rade s nama, samo što se nije uzimalo ni 30 odsto, nego samo menadžerski deo - objasnio je on u pomenutoj emisiji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike