Velika transformacija Milana Stankovića! Pevač pustio i bradu i kosu (FOTO)

15.09.2022

20:31

0

Promene ga nikada nisu plašile, ali sada je gotovo neprepoznatljiv

Velika transformacija Milana Stankovića! Pevač pustio i bradu i kosu (FOTO)
Milan Stanković - Copyright Krsto Vulovic/ATAImages

Milan Stanković već izvesno vreme ne nastupa kao što je ranije to činio, a preko potreban mir je, prema sopstvenom priznanju, uspeo da pronađe u veri.

Delić svog puta je drage volje podelio sa svojom publikom putem društvene mreže Instagram gde je sada, međutim, mnoge i zatekao novim imidžom. Nekada, Milana nije bilo teško prepoznati na ulici - kako je bio u stanju da maksimalno isprati razne trendove.

Sada, osim što više ne nosi odeću upadljivih boja, pustio je kosu i bradu pa značajno promenio svoj izgled. Prema komentarima, malo se čak i ugojio, ali je i više nego očigledno da mu novi životni stil i te kako prija.

Podsetimo, u jednom od svojih poslednjih velikih intervjua, objasnio je „Objektivu" čemu i kako sada stremi.

- Kršten sam još kao beba da bih preživeo, a preživeo sam mnogo u svom kratkom životu. Svi mi imamo stremljenja, želje, planove, uspehe, ideje. Velike darove mi je dao Bog, a s tim ide i veliki krst. Ali, u ludilu ovog vremena, duhovno slepi, gluvi i nemi, svegrešni, pale prirode, svi neminovno ozbiljno promašujemo i sa zakašnjenjem osetimo da bez Logosa Božijeg, život nema života niti smisla. To su potvrdili svi koji se življenjem ozbiljno bave. Sve nauke, filozofije, revolucije, ideologije limitirane su okvirom stvorenog, bez pristupa tajni Tvorca, uzroka. A sve se na kraju završava Gospodom, jer kroz njega je sve i postalo – pričao je bio Milan.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike