U svemu je podržavala sina: Kako danas izgleda majka Milana Stankovića (FOTO)

09.01.2023

09:19

1

Njegovi roditelji razveli su se kada je pevač imao samo godinu dana

U svemu je podržavala sina: Kako danas izgleda majka Milana Stankovića (FOTO)
Milan Stanković - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Milan Stanković pojavio se na javnoj sceni pre skoro 15 godina i od tada važi za jednog od najintrigantnijih pevača mlađe generacije. O njegovom privatnom životu i vezi sa kolegnicom Radom Manojlović mnogo se pisalo, ali malo ko zna kako izgleda pevačeva majka Milena.

Poznata je činjenica da je Milanov otac ubio kolegu s posla pre više od 30 godina, zbog čega je osuđen na višegodišnju zatvorsku kaznu. Posle pet godina izdržavanja robije, on je preminuo pod nerazjašnjenim okolnostima, a Stanković je o ocu javno pričao samo jednom i to na početku svoje karijere.

Kada je u pitanju Milanova majka, poznato je da je sa njom odrastao u Obrenovcu, gradu u kome ona i danas živi. Živeli su skromno, a njegova majka se trudila da svom sinu obezbedi sve što mu je potrebno.

Milanovi otac i majka razveli su se kada je pevač imao samo godinu dana, a Milena se potom preudala i rodila ćerku Nastasiju, sa kojom se Stanković jako dobro slaže

Kada su u pitanju društvene mreže, prošlo je dosta vremena od kad je Milan poslednji put objavio fotografiju sa majkom, a jednom prilikom joj je čestitao i rođendan na pomenutoj mreži. Njegova polusestra je u par navrata objavila fotografije sa njihovom majkom, na kojima možemo videti kako ona danas izgleda nakon nekoliko godina nepojavljivanja u javnosti.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike