Dva puta se udavala, ali je samo jednom bivšem posvetila tetovažu! Buran ljubavni život Avril Lavinj (FOTO)

27.09.2021

20:25

0

Sa tim dečkom je izlazila dve godine, a koliko je njihova veza bila ozbiljna tek dokazuje informacija da je i on uradio isto

Dva puta se udavala, ali je samo jednom bivšem posvetila tetovažu! Buran ljubavni život Avril Lavinj (FOTO)
Avril Lavinj Profimedia - Copyright Profimedia

Kanadska pevačica Avril Lavinj je za, danas, zvanično 37 godina koliko ima, stigla dva puta da „stane na ludi kamen", pa i da se za razliku od većine poznatih - rastane se s muževima u savršenom miru i harmoniji. Međutim, tetovaža koju je posvetila jednom bivšem s kojim je bila između dva razvoda, privukla je posebnu pažnju, jer je tako „pokazala crtu koju je malo ko verovao da jedna princeza panka i roka ima", kako su je svojevremeno mediji često nazivali. 

Avril Lavinj Profimedia
 

Lepi Brodi

Naime, Avril na telu, tačnije na grudima sa desne strane, ima ispisano ime jednog od sinova Kejtlin Džener. Čuveni srcolomac, Brodi Džener, bio je s pevačicom dve godine, a tetovaže su im tamošnji paparaci „snimili" kad su ih jednom „upecali" na plaži zajedno. Iako vezu nikad nisu „podigli na viši nivo", svakako je bila ozbiljna, često se navodilo, jer je i Džener istetovirao njeno ime na svojoj ruci. Ipak, na kraju je „sve puklo" pošto je ona poželela brak, a on ne, prema daljim pisanjima.

Brodi Džener Profimedia
 

Ostali su u dobrim odnosima.

Derik Vibli

Prvi muž Avril Lavinj bio je gitarista grupe „Sum 41". Njihova ljubav je, čini se, „rasla po pe-esu", ali ipak nije bila dovoljno jaka da i potraje.

- Derik i ja smo bili zajedno šest i po godina. Družili smo se od moje 17, zavoleli kad sam imala 19, pa smo se uzeli dve godine kasnije. Zahvalna sam na svemu tome, kao i na prijateljstvu koje je među nama ostalo - pisala je svojevremeno na svom sajtu ona, prisećajući se minulih dana.

Derik Vibli Profimedia
 

Par je bio u braku od jula 2006, rastali su se 2009, a razvod je bio finalizovan 2010. godine.

„Odmah smo kliknuli!"

Avril je po drugi put „stala na ludi kamen" sa frontmenom grupe „Nickelback", Čadom Krugerom. Pošto je prebolela Brodija, ali ne skidajući tetovažu koju mu je posvetila, „odletela" je u njegovo naručje ističući kako je „od samog početka imala utisak da su jedno za drugo".

Čad Kruger Profimedia
 

Muzika ih je zbližila, a jako prijateljstvo cveta i posle razvoda.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike