Mod San prekinuo tišinu posle raskida s Avril Lavinj: Sve se promenilo za samo nedelju dana! (FOTO)

02.03.2023

06:45

0

Od veridbe u Parizu, mnogi su željnoi iščekivali njihovu svadbu, ali do nje ipak neće doći

Mod San prekinuo tišinu posle raskida s Avril Lavinj: Sve se promenilo za samo nedelju dana! (FOTO)
Avril Lavinj i Mod San - Copyright Profimedia

Avril Lavinj i Mod San verili su se pre nešto više od godinu dana u Parizu. Njihovi najbliži, baš kao i brojni fanovi, željno su iščekivali venčanje, međutim, do njega na kraju ipak neće doći. Iz pevačicinog tima su 21. februara tekuće godine potvrdili za tamošnje medije da je veridba raskinuta.

Nedelju otad i Mod San je rešio da kaže koju reč akonto svega - u okviru jedne od najnovijih Instagram objava, prenosi strana štampa. On je poručio kako će nastaviti dalje uzdignute glave i kako će slušati svoje srce, čak iako je ono slomljeno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mod Sun (@modsun)

- Za jednu nedelju mi se čitav svet promenio... Držaću glavu gore i slušati svoje srce, čak i slomljeno. Biti okružen ljubavlju svake večeri na turneji za mene je pravi blagoslov. Imam najbolje prijatelje na planeti, hvala što ste uvek tu, uz mene. A vidimo se na stejdžu - napisao je on.

Iako ime pevačice nije spominjao, veruje se da je sve ovo napisao razmišljajući upravo o krahu njihove velike ljubavi.

Podsetimo, predstavnik za medije Avril Lavinj potvrdio je 21. februara za „E!News" da pevački par više „ne ide ka oltaru", posle oko tri godine veze. Iz njegovog tima, s druge strane, istaknuto je kako je on otišao na turneju i da se „ništa značajno nije promenilo u njihovom odnosu".

Mod San, Profimedia
 

Pojedinci su u jednom trenutku proširili glasine kako se Avril i Tajga sada viđaju, te da je to presudilo. Međutim, ispostavilo se kako su oni dugogodišnji prijatelji koji su samo otišli na večeru zajedno i da „nikakva treća osoba nije odgovorna za raskid veridbe koja se odvila u Parizu".

Da se sada udala, to bi joj bio treći brak.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike