Avril i bivši dečko Kajli Džener se ljubili naočigled svih! Po raskidu njene veridbe tvrdili da su samo prijatelji, javnost u šoku (FOTO)

07.03.2023

12:20

0

U pitanju je reper Tajga, a razmena nežnosti odvila se na jednoj žurki u okviru Nedelje mode u Parizu

Avril i bivši dečko Kajli Džener se ljubili naočigled svih! Po raskidu njene veridbe tvrdili da su samo prijatelji, javnost u šoku (FOTO)
Avril Lavinj i Tajga - Copyright Profimedia

Avril Lavinj, čini se, baš ne gubi vreme. Prethodne godine u ovo doba ona i Mod San u Parizu su rešili da se venčaju, a nedavno, pošto je pevačica tu veridbu raskinula, našla je novu mirnu luku - pa opet uživa u gradu ljubavi.

Strani mediji bruje o njenom poljupcu s reperom Tajgom, nekadašnjim izabranikom Kajli Džener. Sve se odvilo na jednoj žurki u sklopu tamošnje Nedelje mode koja je trenutno i najaktuelniji događaj među poznatima.

Oni se nisu skrivali, već su se i, očito, grlili naočigled svih, te pred fotoreporterima.

Podsetimo, kada se pročulo da ona i Mod San više „ne idu ka oltaru", Avril je viđena kako „s društvom, među kojim je bio i Tajga" odlazi na večeru. Mnogi su se bili zapitali da li je on „glavni krivac" prethodno pomenutog razlaza, da bi se „ispostavilo kako su njih dvoje već izvesno vreme samo dobri prijatelji".

Sudeći po fotografijama koje trenutno obilaze svet, njihova navodna veza sada je u fokusu, kako niko još nije siguran ni kada je tačno počela. Glavni akteri nisu još ništa i javno priznali, ali očigledno uživaju u društvu jedno drugog.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike