Darko Lazić i Katarina otkrili kada staju na "ludi kamen", pa šokirali fotkom starom 14 godina: Bili smo zajedno kad je pobedio u "Grandu"!

11.03.2023

12:49

0

Njegov ljubavni život konstantna je tema napisa

Darko Lazić i Katarina otkrili kada staju na "ludi kamen", pa šokirali fotkom starom 14 godina: Bili smo zajedno kad je pobedio u "Grandu"!
Darko Lazić i Katarina Stojanović - Copyright Amir Hamzagic/ATAImages

Folk pevač Darko Lazić već neko vreme je u vezi sa Katarinom Stojanović, a poslednjih dana kružile su teorije da su njih dvoje stali "ludi kamen"

Darkova izabranica je danas na svom Instagram profilu odgovarala na pitanja svojih pratilaca, a tom prilikom je otkrila da je 2009. godine, u trenutku kada je folker trijumfovao na takmičenju "Zvezde Granda", bila sa njim u vezi, a zatim je i objavila njihovu zajedničku fotografiju, upravo iz tog perioda.

Na ostala pitanja, mahom Darkovih obožavalaca, Katarina je odgovarala sa po svega nekoliko reči, koje su bile dovoljne da se zaključi da zaljubljeni par planira svadbu, te da će slavlje biti održano uskoro, a zatim i da su otpočeli zajednički život u Novom Sadu.

Jedan od emotivnijih odgovora je bio onaj na pitanje: "Šta Darko ima, što drugi mušlarci nemaju, pa si se odlučila za njega?", a Stojanovićeva je priložila citat, koji umnogome govori o njihovom odnosu.

- Ako nađete osobu sa kojom možete i oko sveta i u pet kvadrata, našli ste se.

Podsetimo, snimak Darka Lazića s Instagrama njegove devojke Katarine, u kome on jednom rukom vozi na putu kod Praga, a drugom gestikulira dok peva, privukao je ogromnu pažnju domaće javnosti. Kako niko nije siguran da li bi on uopšte smeo da upravlja vozilom, ponovo su se pokrenule priče o njegovim brojnim prekršajima, ali i saobraćajki posle koje se jedva izvukao.

ATAImages/Antonio Ahel
Darko Lazić

Laziću je vozačka dozvola bila trajno oduzeta 2013. godine, ali on je u pojedinim slučajevima „prolazio" pod izgovorom da je privatno morao nešto hitno da obavi pa je zato seo za volan, prenosili su mediji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike