Milica Dabović objavila prvu fotografiju sa novim dečkom Milanom: Pogledajte šta rade u Las Vegasu! (FOTO)

04.03.2023

14:09

0

Uživa u ljubavi sa kumom Darka Lazića

Milica Dabović objavila prvu fotografiju sa novim dečkom Milanom: Pogledajte šta rade u Las Vegasu! (FOTO)
Milica Dabović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Nedavno je kao bomba odjeknula vest da bivša košarkašica Milica Dabović uživa u ljubavi sa novim izabranikom, i to sa venčanim kumom Darka Lazića i Ane Sević, Milanom Lazićem.

Dabovićeva ne krije romansu sa Milanom, a zajedno su otputovali na svoje prvo putovanje u Las Vegas, odakle se redovno oglašavaju na svom Instagramu.

Milca se sada oglasila iz Las Vegasa i objavila prvu fotografiju sa novim dečkom. Osmeh nisu skidali s lica, a prizori velelepne metropole oduševili su njene pratioce.

Milica Dabović iza sebe ima buran ljubavni život, a njene romanse uglavnom su završile neslavno. Ne libi se da javno potkači bivše momke, a jedan od poslednjih za koga je javnost znala jeste Vanja Ćorić.  

Inače, Milica je uvek otvoreno govorila o svojom ljubavnim promašajima, a nakon što je otvorila nalog na Onlifensu, Milica je suptilnom poručila da tamo očekuje sve bivše momke.

- Stefanov otac je svašta radio na početku, zato sam i trpela to psihičko zlostavljenje. Prvo je krenulo psihički, pa onda i fizički, ali hvala Bogu skupila sam snagu i otrgla se od toga. Za mene su žene kraljice, carice i žene lavice, treba do kraja da se bore! Odmah treba prijaviti nasilje, ja sam čekala i vrlo sam pogrešila! Kada sam bila sa Šimetom, plašila sam se da me ne ubije, tada sam osvajala sve i svašta, bila sam na vrhuncu karijere i bilo me je sramota da se nešto tako piše o meni. I to je bila greška... - pričala je Milica, prenosi Blic.

ATAImages/Antonio Ahel
Milica Dabović

- Nikada me nije zvao i nije tražio da vidi svoje dete, ali nikada se ne zna zašto je to dobro. Očigledno da je tako najbolje, posle svega što mi je uradio. Možda je i bolje da ne zna ko mu je otac... On me je već pitao ko mu je tata, ja sam mu svakako rekla da je lopov i lažov, te je rekao da će ga izmlatiti kada poraste - rekla je ona jednom prilikom u "Premijeri".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike