Pred Darkom Lazićem još jedna operacija, pevaču nije nimalo svejedno: Izgleda da nešto nije sraslo kako treba!

17.02.2023

20:05

0

Od strašne saobraćajke koju je doživeo pre nekoliko godina suočio se s nizom problema, koji su mahom rešavani operativnim putem

Pred Darkom Lazićem još jedna operacija, pevaču nije nimalo svejedno: Izgleda da nešto nije sraslo kako treba!
Darko Lazić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Darko Lazić već izvesno vreme uspeva da održi dobru kilažu. Takođe, dobro se i kreće u odnosu na to kako je bilo ranije, kada je tek započeo svoj oporavak posle saobraćajne nesreće koju je doživeo nadomak Brestača, pa jedva izvukao živu glavu. 

Između ostalog - redovnim treninzima i te kako je ojačao svoje mišiće, međutim, odnedavno, primetio je da mu rame stvara ogromne probleme. 

Iz tog razloga, prenose domaći mediji, pred njim je najverovatnije još jedan ozbiljan zahvat, koji će mu pomoći da ruku pomera kako treba. 

„To mi je najmanje smetalo, ali sada..."

- Leđa i levo rame su mi pravili problem, ali u odnosu na sve ostalo to mi je najmanje smetalo. Lepo sam se oporavljao, sve je bilo kako treba, ali sada kada sam počeo da treniram, vidim da ruku ne mogu da pomeram kako treba, jako me boli - kazao je Darko, prenose mediji pisanje „Republike", a pevač je dodao kako veruje da očito nešto nije sraslo kako treba, zbog čega su mu lekari kazali da mora najpre na detaljan pregled, a onda i operaciju.

Otkako je u vezi s Katarinom koja je, inače, fitnes instruktorka, Darko tek ne propušta treninge i pod strogom je kontrolom. Pregled odlaže, ali oseća napredak - dovoljno veliki da se nada da će uz njenu pomoć, ipak, uspeti da se izbori, a da ne ide ponovo pod nož

Darko Lazić s devojkom Katarinom, ATAImages/Amir Hamzagić
 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike