Darko Lazić opet luduje za volanom, a šta je s njegovom vozačkom dozvolom? Javnost u šoku! (FOTO)

27.02.2023

19:25

0

Pevaču ovo ne bi bio prvi put da vozi, a da nema dokumenta

Darko Lazić opet luduje za volanom, a šta je s njegovom vozačkom dozvolom? Javnost u šoku! (FOTO)
Darko Lazić - Copyright ATAImages/A.A.

Snimak Darka Lazića s Instagrama njegove devojke Katarine u kom on jednom rukom vozi na putu kod Praga, a drugom gestikulira dok peva, privukao je ogromnu pažnju domaće javnosti. Kako niko nije siguran da li bi on uopšte smeo da upravlja vozilom, ponovo su se pokrenule priče o njegovim brojnim prekršajima, ali i saobraćajki posle koje se jedva izvukao.

Laziću je vozačka dozvola bila trajno oduzeta 2013. godine, ali on je u pojedinim slučajevima „prolazio" pod izgovorom da je privatno morao nešto hitno da obavi pa je zato seo za volan, prenosili su mediji.

- Imam doživotnu zabranu vožnje, ali mogu ponovo da polažem u Nemačkoj. Srećom, nisu mi u Srbiji oduzeli dozvolu za motor i za traktor. Imam dedin traktor i vozim ga kada radim na njivi. Motor vozim od dvanaeste godine. Kada sam besan i nervozan, sednem da se provozam do Novog Sada ili do Zlatibora. Tako zaboravim na sve probleme i vratim se kući pun pozitivne energije - pričao je nekad pevač, poznat i po ludovanju po putevima.

U jednom trenutku, Lazić se javno pohvalio kako je ispolagao ispite u Nemačkoj, jer mu je bilo dosta prozivki okoline. Nešto zatim, pak, napravio je prekršaj zbog kog mu je, prema tadašnjim navodima, vozačka ponovo bila oduzeta.

- Ja sam položio. Šipak! Konačno. Vozim auto, a dozvola mi je u kolima. Ranije sam se krio, sad se više ne krijem. Za ovo sam zaslužan ja, jer mi je muka da me više prozivaju za gluposti. Zašto i ja ne bih položio vožnju kao i svi drugi? - pričao je on svojevremeno, pa opet, navodilo se, zapao u ozbiljne probleme zbog brze vožnje. 

- Darko je dobio maksimalnu kaznu koja može da se dobije za vožnju pod dejstvom alkohola i droge. U pitanju je 200.000 dinara, kao i godinu dana zabrane upravljanja motornim vozilom. Za prekoračenje dozvoljene brzine dobio je prekršajni nalog. To će mu pisati policija - objasnio je bio izvesni izvor medijima posle Darkovog prekršaja od kog još nije prošlo 12 meseci.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike