Turska glumica Džansu Dere se konačno oglasila nakon vesti da je život izgubila u razarajućem zemljotresu!

10.03.2023

23:56

1

Iz javnosti se povukla zbog slomljene pete

Turska glumica Džansu Dere se konačno oglasila nakon vesti da je život izgubila u razarajućem zemljotresu!
Džansu Dere - Copyright Profimedia

Turska glumica Džansu Dere napokon se oglasila nakon što su njeni fanovi i strani mediji posumnjali da je život izgubila u stravičnom zemljotresu, koji je njenu zemlju pogodio pre više od mesec dana.

Iako se ranije pojavio snimak na kojem se vidi kako ona pomaže nastradalima nakon razarajućeg zemljotresa, mnogi su i dalje strahovali, jer se glumica nijednog trenutka nije oglašavala na društvenim mrežama. Ona je sada za "CNN Turk" objasnila da je neko vreme nije bilo u javnosti zato što je slomila petu pa se oporavljala kod kuće.

- Nije mi bila namera da bilo koga zabrinem i uplašim. Nisam neko ko mnogo koristi društvene mreže. Instagram mi služi kao album u kom delim svoje srećne trenutke - rekla je zvezda turske serije "Ezel".

Profimedia
Džansu Dere

Glumica je rođena je u Ankari, a njen otac je imigrant iz Bugarske. Nakon što je diplomirala, posvetila se modelingu i osvojila titulu "Miss Turske", što joj je otvorilo vrata za uloge u popularnim TV serijama.

Njena prva uloga bila je u turskoj seriji "Metropalas" iz 2004. godine, a već sledeće godine glumila je u tri serije, "Alancakaranlik", "Avrupa Yakasi" i "Güz Yangani". Dve godine kasnije, dobila je glavnu ulogu u hit seriji "Sila", koja ju je proslavila širom sveta, pa i u Srbiji. Poznata je i po ulogama u seriji "Infiel" i svetskom hitu "Sulejman Veličanstveni".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike