Čuvena turska glumica nestala nakon zemljotresa: Zavoleli smo je u "Sili" i "Sulejmanu Veličanstvenom", a sada se sumnja na najgore!

14.02.2023

08:18

0

Javnost u strahu: Nema ni traga ni glasa od nje

Čuvena turska glumica nestala nakon zemljotresa: Zavoleli smo je u "Sili" i "Sulejmanu Veličanstvenom", a sada se sumnja na najgore!
Džansu Dere - Copyright Instagram printscreen/cansudere

Proteklih dana glavna tema u Evropi je razarajući zemljotres koji je pogodio Tursku i Siriju, u kom su mnogi izgubili živote i ostali bez krova nad glavom.

Poznata turska glumica Džansu Dere, kako pišu tamnošnji mediji, nestala je nakon snažnog zemljotresa koji je pogodio Tursku.

Domaća publika je Džansu Dere zavolela u mnogim serijskim ostvarenjima koja su prikazivana na našim televizijskim kanalima sa nacionalnom frekvencijom, a najzapažanije uloge bile su joj u "Sulejmanu Veličanstvenom", "Sili" i "Ezel".

Prema poslednjim nezvaničnim informacijama tamošnjih medija, glumica je navodno pod ruševinama jer od nje već danima nema ni traga, ni glasa.

Javnost je takođe iznenađena činjenicom da se ni porodica popularne glumice još nije oglasila zbog njenog navodnog nestanka usred katastrofe koja je pogodila njihovu zemlju.

Ipak, takođe nema ni potvrde da se Džansu Dere u to vreme nalazila na jugu Turske, a njena poslednja objava na Instagramu je od 5. januara.

Inače, Džansu je 2000. godine ponela titulu Mis Turske, ali joj je takmičenje bilo zabranjeno od strane turske vlade.

Serije u kojima je Džansu igrala glavne uloge, na našim prostorima su uglavnom stekle veliku popularnost tokom emitovanja, te javnost još uvek prepričava njene uloge u seriji "Ezel", gde je tumačila je ulogu Ejšan Ataj, koja je bila najveća ljubav glavnog junaka Ezela, kojeg je igrao Kenan Imirzalioglu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cansu Dere (@cansudere)

Igrala je i u serijama"Sila" i "Sulejman Veličanstveni", dok je danas možemo videti u seriji Preljubnik u kojoj takođe igra glavnu ulogu.

Džansu Dere važi za jednu od najplaćenijih glumica iz Turske.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike