Boban Rajović se oglasio nakon što je član njegove porodice ubijen u Danskoj: Moja supruga je Petrova tetka

10.03.2023

17:55

0

Pevač je smogao snage i objasnio da su obe porodice slomljene nakon tragedije

Boban Rajović se oglasio nakon što je član njegove porodice ubijen u Danskoj: Moja supruga je Petrova tetka
Boban Rajović i Petar Stašević - Copyright ATA images/AntonioAhel/Privatna arhiva

Tragično nastradali mladić, koji je u ponedeljak 6. marta ubijen u Kopenhagenu, Petar Stašević (17), bio je član porodice pevača Bobana Rajovića.

Naime, Bobanova supruga Dragana Rajović je tetka ubijenog mladića iz Crne Gore.

Poznati folker se sada oglasio i otkrio da je istina da je Petar Stašević član njegove familije, a potem se svima zahvalio na porukama podrške i razumevanja u ovom bolnom trenutku za njega i njegovu porodicu.

- Poštovani novinari, istina je da je Petar član moje familije. Moja supruga je njegova tetka. Kao što ste mogli da vidite u stranim, pa onda u našim medijima, u ponedeljak je tragično stradao. Suludo je pričati o tome koliko je našim porodicama ovo teško palo... Verujem u vaše razumevanje što se ovom prilikom neću detaljnije oglašavati o tome, pogovoto zbog toga što se već oglasio Petrov otac, što je svakako prikladnije - poručio je Boban, a potom dodao:

Antonio Ahel/ATAImages
Boban Rajović sa suprugom Draganom

- Pozdravljam vas i još jednom hvala na razumevanju. Hvala i svakom čoveku koji porodici Stašević i mojoj Dragani šalje poruke podrške i razumevanja. Na dobro im se vratilo - rekao je Boban za Telegraf.

Pevač je već nekoliko dana u Danskoj, u Kopenhagenu gde je zverski ubijen njegov rođak Petar Stašević.

Petra i njegovog najboljeg prijatelja, N.Š. (18) iz Čačka, napali su dvojica maloletnika. Petar je ubooden nožem u srce od strane sedamnaestogodišnjeg Pakistanca, dok je njegovom prijatelju zverski prerezan vrat, Kako prenose domaći mediji, još jedan mladić je povređen u napadu, ali je on, na svu sreću, van životne opasnosti.

Petrov otac je za medije otkrio da se njegova supruga čula sa sinom neposredno pre nemilog događaja, pa objasnio da ništa nije ukazivalo na nesreću.

Profimedia
Danska policija Ilustracija

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike