Zverski ubijen mladić u Danskoj je član porodice pevača Bobana Rajovića

10.03.2023

16:53

0

Petar je poreklom iz Crne Gore, a u krvnom je srodstvu sa suprugom pevača

Zverski ubijen mladić u Danskoj je član porodice pevača Bobana Rajovića
Boban Rajović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Danas je kao bomba u medijima odjeknula vest da su dvojica mladića srpskog porekla zverski ubijena u Danskoj. Nemili događaj odigrao se u ponedeljak 6. marta u Kopenhagenu, kada ih je iz nepoznatih razloga napala grupa mladića.

Sedamnaestogodišnji Petar Stešević je poreklom iz Crne Gore, a njegov najbolji osmanaestogodišnji prijatelj N.Š., poreklom je iz okoline Čačka.

Kako prenose danski mediji, napali su ih dvojica maloletnika, a Petar Stašević, koji je ubooden nožem u srce od strane sedamnaestogodišnjeg Pakistanca, u srodstvu je sa pevačem Bobanom Rajovićem, prenosi Telegraf.

ATAImages/ Antonio Ahel
Dragana i Boban Rajović

Dragana Rajović, supruga popularnog pevača Bobana Rajovića je tetka tragično nastradalom mladiću iz Crne Gore.

Petrovom prijatelju koji je poreklom iz Čačka, zverski je prerezan vrat, a kako prenose domaći mediji, još jedan mladić je povređen u napadu, ali je on, na svu sreću, van životne opasnosti.

Inače, Nenad Stešević otac mladića koji još nije bio ni punoletan ispričao je da ništa nije ukazivalo na ovakav zločin i da je majka sa Petrom pričala telefonom neposredno pred ubistvo.

- Ubijeni su 300 metara od naše kuće. Petar je uveče izašao sa N.Š. i jednim momkom iz Danske. Na povratku kući pozvala ga je majka, a on joj je rekao da je u blizini kuće, ispričao je otac.

Profimedia
Danska policija Ilustracija

Petar Stešević biće sahranjen 15. marta na pravoslavnom groblju u Kopenhagenu. Bio je druga generacija Steševića koja je rođena u Danskoj, dok je njegov otac Nenad rodom iz Kotora.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike