Šer ne može da se suzdrži: Ljubila se sa 40 godina mlađim dečkom na javnom mestu! (FOTO)

10.03.2023

14:45

0

Ne zanima je šta konzervativna javnost misli

Šer ne može da se suzdrži: Ljubila se sa 40 godina mlađim dečkom na javnom mestu! (FOTO)
Šer i Aleksander Edvards - Copyright Profimedia

Muzilčka diva Šer i njen novi dečko Aleksander Edvards pozirali su na Versaćeovoj modnoj reviji, održanoj sinoć u "Pacific Design Centru" u Holivudu.

S novim izabranikom, 37-godišnjim muzičarem i producentom, 76-godišnja Šer je pred fotoreporterima razmenila poljubac, pokazujući kako je ne zanima što konzervativna javnost misli.

Prema pisanju "Daily Maila", Šer i Edvards prvi put su viđeni kako se drže za ruke početkom novembra 2022. godine, a nedugo nakon toga potvrdili su svoju vezu.

- Šer dobro zna da postoji mnogo skepticizma u vezi s ovom romansom, ali nije je briga. Uživa u pažnji i kaže da ona i Edvards imaju nešto vrlo posebno zbog čega se oseća punom života i seksepilnijom nego ikada pre - rekao je izvor za "US Weekly".

U ‘The Kelly Clarkson Showu‘ u decembru, Šer je govorila o svojoj vezi s gotovo četiri decenije mlađim producentom.

- Pa, na papiru je to pomalo smešno, ali u stvarnom životu se odlično slažemo. On je fantastičan, a ja ne dajem muškarcima kvalitete koje ne zaslužuju, znaš? On je vrlo, vrlo ljubazan, vrlo je pametan, vrlo je talentovan i stvarno je zabavan. I mislim da je prilično zgodan - otkrila je "kuma popa".

Profimedia
Šer i Aleksander Edvards

Par je takođe nedavno potvrdio da zajedno rade na novoj muzici, a Edvards je kazao da je upoznao pevačicine sinove Čaza Bona (54) i Ilajdžu Blu Almana (46), nazivajući ih "moji momci". Dodao je i kako je Šer "neverovatna" s njegovim trogodišnjim sinom Slešom Electricom, kog deli s bivšom Amber Rouz (39).

Kad su Edvardsa upitali što ga je nateralo da se zaljubi u pevačku zvezdu, odgovorio je: "Samo Šer što je Šer." Čak i kada mu je postavljeno pitanje bi li razmislio o tome da ima decu s njom, Edvards je pristojno rekao da je predan odgajanju sina Sleša.

Profimedia
Šer i Aleksander Edvards

- Znate da sam trenutno samo fokusiran na Sleša, svog sina i njegovog brata Sebastiana - odgovorio je, misleći na Amberinog drugog sina, desetogodišnjaka, kog je njegova bivša dobila s reperom, Vizom Kalifom.

Aleksander i Rouz rastali su se 2021. nakon što ga je ona optužila da ju je varao s 12 žena, što je on i priznao. Međutim, uprkos vrlo neugodnoj situaciji njih dvoje i dalje održavaju, zbog roditeljstva, prijateljski odnos.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike