Šer napravila pometnju novim fotografijama sa dečkom sa dočeka Nove godine: Svi su sad sigurni da se verila?

02.01.2023

19:58

0

Pevačica je pokazala dijamantski prsten koji je sijao na njenoj ruci

Šer napravila pometnju novim fotografijama sa dečkom sa dočeka Nove godine: Svi su sad sigurni da se verila?
Šer i Aleksander Edvards - Copyright Profimedia

Američka pop diva Šer u novu godinu je ušla u društvu svog novog izabranika Aleksandra Edvardsa, koji je od nje mlađi 40 godina. 

Fotografije sa dočeka koje je objavila ponovo su podstakle glasine da je Šer verena. Ona se na njima smešila dok ju je dečko ljubio u obraz, a u prvom planu je bio veliki, dijamantski prsten.

Istini za volju, Šer je prsten nosila na srednjem prstu, što nije tradicija kada je neko veren, ali ona je poznata po tome da je uvek bila svoja.

Otkako je pre par meseci započela novu vezu, Šer je bila meta kritika zbog razlike u godinama među njima. Najveću pometnju je unela kada je objavila fotografiju na kojoj njen dečko u ruci drži kutijicu sa prstenom, pa su odmah krenule spekulacije da se verila.

Šer je već objasnila da joj je jasno da mnogima izgleda čudno to što je u vezi sa 40 godina mlađim muškarcem, ali je ona rekla da “ljubav ne poznaje matematiku”.

On je ljubazan, pametan, duhovit i ljubimo se kao tinejdžeri - napisala je pevačica za svog dečka, sa kojim se upoznala na Nedelji mode u Parizu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike