Saša Matić emotivno otvorio drugi spektakl u Areni: Za mene ne morate brinuti, vi ste moja najveća ljubav! (VIDEO)

09.03.2023

21:27

0

Pevač nakon pet godina zapevao na istom mestu

Saša Matić emotivno otvorio drugi spektakl u Areni: Za mene ne morate brinuti, vi ste moja najveća ljubav! (VIDEO)
Saša Matić - Copyright 24sedam/Mladen Mijatović

Pevač Saša Matić večeras u "Štark" Areni održava drugi spektakularni koncert zaredom pred oko dvadeset hiljada ljudi povodom Dana žena, a zbog velikog interesovanja postojala je mogućnost da pevač na istom mestu spektakl upriliči i treću noć, ali na žalost njegovih fanova, to se neće dogoditi zbog zakazanog koncerta u Beču.

Sinoćni spektakl protekao je uz mnogo zabave i lepih emocija, a društvo na sceni su mu pravile mlađe koleginice Milica Pavlović i Milica Todorović, dok će mu se večeras na istom mestu pridružiti Ana Bekuta, Aco Pejović i Peđa Jovanović.

Saša je veliki koncert otvorio pesmom "Prejako", što je publika pozdravila gromoglasnim ovacijama. Nakon toga se obratio prisutnima i emotivnom porukom najavio naredni hit - "Nađi novu ljubav".

24sedam/Milan Dimitrijević
Saša Matić

- Dobro veče dragi prijatelji, drago mi je što smo večeras zajendo u Beogradskoj Areni. Dobro mi došli. Mnogo toga se promenilo od pre pet godina kada sam nastupio ovde, jedino se niste promenili vi i ostali ste najbolj na svetu. Pošto je uloga svih nas ovde da širimo ljubav, sledeća pesma nosi naziv "Nađi novu ljubav"! Ko je nije našao, nek je nađe večeras, a za mene ne morate brinuti, vi ste moja ljubav najveća na svetu - poručio je Saša publici, a potom zapevao pomenuti hit i u trans bacio publiku koja ga je pozdravila ovacijama.

Saša je neposredno pred otvaranje drugog spektakla porazgovarao sa medijima gde je priznao da nije umoran, iako zbog sreće nije zaspao do četisi ujutru, te da jedva čeka ponovno druženje sa publikom. Šta je još imao da kaže, možete pogledati u videu u nastavku teksta.

Podsetimo, Saša Matić je pre punih pet godina na isti datum nastupio u Beogradskoj areni, i damama poklonio spektakl pun emocija, koji se i danas prepričava. 

Sinoć su Sašu iz publike bodrile supruga Anđelija, kao i ćerke Tara i Aleksandra. Sedele su u prvom redu, a mlađa naslednica je tati naručila pesmu još pre samog koncerta. Radi se o pesmi "Mešaj mala" koju pevač u originalu izvodi sa Radom Manojlović, a obećao joj je da će je izvesti na bisu.

ATAImages/ Antonio Ahel
Porodica Saše Matića: Ćerke (levo i desno) i supruga (u sredini)

Bonsu video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike