Ovo su prelepe ćerke i supruga Saše Matića: Za koncert u Areni sve tri se identično obukle (FOTO)

09.03.2023

10:17

2

Bile su u centru pažnje

Ovo su prelepe ćerke i supruga Saše Matića: Za koncert u Areni sve tri se identično obukle (FOTO)
Porodica Saše Matića: Ćerke (levo i desno) i supruga (u sredini) - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Saša Matić održaće večeras drugi po redu koncert u Štark areni, a sinoć su mu najveća podrška i ljubav stizali od porodice - ćerki Aleksandre i Tare, kao i supruge Anđelije, koje su prvi put pozirale pred foto-reporterima.

One su sedele u prvom redu, a mlađa naslednica naručila je pesmu tati još pred sam koncert.

ATAImages/ Antonio Ahel
KOncert Saše Matića

- „Mešaj, mala", kaže: „Tata, to svi u školi obožavaju" - otkrio je juče na Dan žena uoči prvog koncerta

Mama i ćerke imale su isti stajling, pa je i publika u prolazu posmatrala lepe Matićeve naslednice. Sve tri obukle su crne majce i farmerke, a vladalo je i veliko raspoloženje i uzbuđenje.

Saša često priča u medijima o svojim ćerkama, pa je jednom prilikom u šali ispričao da u borbi sa ćerkama uvek izgubi rat. Najpre je govori o supruzi:

- Brak negujemo ljubavlju. Porodica je nešto najsvetije za mene i oduvek sam bio mišljenja da se svaki odnos mora negovati da bi bio uspešan. Vreme sa suprugom je vreme kad odlazimo u neki naš svet pun pažnje, razumevanja i ljubavi. Još se trudim da je osvojim kao kad je sve počelo, a ona tako lako uspeva da se svaki dan ponovo zaljubim u nju kao da je prvi put. I tako, trajemo godinama i čvrsto verujem da će tako biti zauvek – poručio je on, pa dodao kako izgleda biti jedini muškarac u kući:

– Teško da ikad pobedim u borbi sa mojim lepoticama… Kruna uvek ode njima, ali ni ja se ne žalim. Nežno, prelepo i uvek puno razumevanja je kad se okružiš ženama - zaključio je pevač.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike