Ovacije za Sašu Matića na koncertu na Dan žena! Pevač otkrio koju mu je pesmu naručila mlađa ćerka, pa ovako pozdravio publiku (FOTO/VIDEO)

08.03.2023

19:55

0

Prethodno, ovde je pevao 2018. godine i, kako je rekao - mnogo se šta promenilo otad, samo ne i njegova publika

Ovacije za Sašu Matića na koncertu na Dan žena! Pevač otkrio koju mu je pesmu naručila mlađa ćerka, pa ovako pozdravio publiku (FOTO/VIDEO)
Saša Matić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Prvi od dva koncerta Saše Matića u Štark areni došao je s dosta uzbuđenja kako pevačevog, tako i njegove publike ovog 8. marta. Drugi je, podsetimo, isplaniran već za sutra. Sve karte još odavno su „otišle", a zbog velikog interesovanja postoji mogućnost da će se i treći put Matić naći na ovoj velikoj sceni.

Zakazani i u potpunosti rasporodati nastupi, inače, organizovani su od strane Kamarad produkcije, a organizatori su vodili računa o svakom detalju. Pevačica Milica Todorović pojavila se na Dan žena kao Sašina gošća, kao i Milica Pavlović dok je on, međutim, nagovestio da je pripremio još mnogo iznenađenja za sve. Podršku iz publike večeras će mu pružiti i druge poznate ličnosti - okupljene medijske ekipe među kojima je bila i 24sedam najpre su srele Dejana Ćirkovića Ćiru sa suprugom, Anu Sević s izabranikom Danielom Nedeljkovićem, Dragana Mićalović... Sa posebnim ponosom, pak, Sašu će slušati i njegova porodica, žena Anđelija s naslednicama Aleksandrom i Tarom.

Saša Matić, 24sedam/M. M.
 

Mlađa naslednica čak je imala i muzičku želju.

- „Mešaj, mala", kaže: „Tata, to svi u školi obožavaju". Obećao sam možda na bis, ako bude... - rekao nam je pevač, pa priznao kako je trema prisutna, ali ona pozitivna, pa da niko zasigurno neće nezadovoljan otići kući.

- Ovo je veče puno iznenađenja, otićićete zadovoljni! Još će biti veća emocija, zato što je večeras tu devedeset odsto žena - izjavio je on misleći na praznik koji je danas, naglasivši kako će supruzi, kao i ostalim damama mnoge pesme noćas posvetiti.

Pred šou, u jednom trenutku je i dodao kako su pripreme doskora trajale, jer apsolutno ništa nije želeo da prepusti slučaju.

- Plejlistu sam „aminovao" pre otprilike deset dana. Selekciju vršim tako što na kraju odlučim, dam zeleno svetlo, to je to i u redu je. Inače menjam po pet puta! Zovem Peđu klavijaturistu ili Marka menadžera... Pitaju: „Opet promene?" Kažem: „Jeste". I, na kraju odlučimo - objasnio je Sale, koji je nastup počeo hitom „Prejako".

Saša Matić, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Srećan vam Osmi mart. Ako sam imalo doprineo da vam ovaj dan bude jedan od najlepših, onda sam ja najsrećniji čovek. Dobro veče i hvala vam što smo zajedno učinili da ovim našim damama večeras bude takav dan kakav jeste, kakav one i zaslužuju. Hvala vam puno! Poslednji put kad smo svirali ovde 8. marta 2018. godine... Mnogo toga se promenilo. Jedino niste vi. Ostali ste najbolji na svetu - poručio je zatim, pa nastavio program s pesmom „Nađi novu ljubav", te i drugim svojim velikim hitovima.

Ceo razgovor sa Sašom Matićem pred spektakl koji je pripremio za 8. mart pogledajte na snimku koji sledi.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike