Radoš Bajić je sa Milenom pet decenija u braku, a i dan-danas se drže za ruke: Ovako ona izgleda (FOTO)

08.03.2023

16:59

0

Sa njom je glumac proveo 280 dana na Institutu za onkologiju

Radoš Bajić je sa Milenom pet decenija u braku, a i dan-danas se drže za ruke: Ovako ona izgleda (FOTO)
Moj život – moja priča (6) - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Glumac, scenarista i reditelj Radoš Bajić je svojoj supruzi Mileni, sa kojom već pet decenija uživa u skladnom braku čestitao Dan žena, uz zajedničku fotografiju na kojoj svoju nežniju polovinu drži za ruku, a ovaj prizor je oduševio sve njegove pratioce.

Naime, Bajić je sa pratiocima podelio fotografiju iz šetnje sa suprugom, uz emotivnu poruku.  

 

 

- U našoj ulici - 8.mart 2023…. Posle duge i neizvesne zime, moja Milena i ja sa našim Prletom u prazničnoj šetnji... Na mnogaja ljeta i u slavu života… - napisao je Radoš, a pratioci su im uputili poruke podrške i čestitke. 

Podsetimo, Bajićeva supruga Milena je vodila je tešku bitku sa opakom bolešću, a on joj je u tim trenucima bio najveća podrška i bdio nad njom dok je bila u bolnici

24sedam/Katarina Mihajlović
Radoš Bajić

- Ja sam suprug žene koja je bila obolela od raka dojke, a iskreno želim da ohrabrim sve majke, sestre, supruge, ćerke, bake, i da im kažem da na kraju tunela ima svetla. I Radojka je u seriji nastavila da živi, kao što je i moja supruga Milena. Dvesto osamdeset osam dana sam sa njom proveo na beogradskom Institutu za onkologiju, pomažući joj u grozničavoj i teškoj borbi. Iako sam uvek čuvao svoj privatni život kao oazu, u dogovoru sa suprugom i decom, odlučio sam da izađem pred javnost sa svojim iskustvom zarad svih onih žena kojima treba pomoć - rekao je ranije Radoš Bajić za medije.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike