Ljubavna priča Željane i Nenada Okanovića: Prva mu je devojka, a kada joj je izjavio ljubav, ona ga je odbila

02.10.2022

18:52

0

Veza im je bila na klimavim nogama zbog njegove buntovnosti

Ljubavna priča Željane i Nenada Okanovića: Prva mu je devojka, a kada joj je izjavio ljubav, ona ga je odbila
Nenad okanović ATAImages/Antonio Ahel - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Glumac Nenad Okanović rođen je u Kraljevu, a detinjstvo i mladost je proveo u Ljuboviji, gde se i prvi put zaljubio, a baš ta devojka je danas njegova životna saputnica. 

- Gimnaziju „Vuk Karadzić” završio sam u Ljuboviji. To je prva i jedina gimnazija u tom mestu. Tamo mi se desila i prva ljubav, sa kojom sam danas u braku i imamo dvoje dece. Željana i ja se zapravo znamo još od sedme godine zivota. Zajedno smo trenirali karate u Ljuboviji, jer je to bio jedini sport koji si tamo mogao da upišeš. Tu smo se Željana i ja prvi put upoznali. Posle smo počeli zajedno da idemo i na folklor - kazao je Okanović. 

Antonio Ahel/ATAImages
Nenad Okanović

 

Skupio je hrabrosti da joj kaže da je zaljubljen u nju, a ona ga je praktično „oduvala”, govoreći mu da su drugari. 

- Željanu sam startovao za doček Nove 1997. godine na jednoj žurki. Pitala me je šta radim, a ja sam joj odgovorio: „Čekam tebe.” Tada sam joj rekao da mi se sviđa i da bih voleo da se zabavljamo. Ona mi je odgovorila: „Jao, pa kako, mi smo samo drugari.”

Kako kaže, nije mu bilo baš pravo zbog njenog odgovora, ali nije ni želeo da odustane od nje. 

- Od te večeri počeli smo često da se čujemo telefonom, da pričamo i da se viđamo, i 22. marta 1997. zvanično smo počeli da se zabavljamo. Tada je pao i naš prvi poljubac.

ATAImages/Antonio Ahel
Nenad Okanović

 

Ljubav je odmah planula, a Nenad je znao da sa Željanom želi da se oženi. 

- Posle dvadeset dana zabavljanja rekao sam joj da će mi biti žena. Tada smo imali 17 godina. Odgovorila je u fazonu da pričam gluposti, ali ja sam to duboko u sebi znao i bio sam u pravu.

Zbog Nenadove buntovne mladosti, njihova veza je bila na staklenim nogama.

- Bio sam baš mlad. U to doba sam divljao i dosta vremena provodio sa drugarima. Prvih mesec dana veze gotovo se nismo ni viđali. Nekad sam joj se javljao, a nekad ne, jer još uvek nisam bio navikao da budem vezan za nekog. Nakon godinu dana zabavljanja otišli smo na ekskurziju u Crnu Goru i posetili manastir Mileševu. Tada mi je prvi put ozbiljno rekla da nam veza nije dobra, da neće uspeti i da je najbolje da raskinemo jer uopšte ne provodim vreme sa njom - ispričao je Okanović i dodao:

- Tada sam joj obećao da ću se promeniti i da ću se potruditi da nam veza uspe. Mileševa i Beli anđeo u njemu su nam doneli sreću i od tada je u našem odnosu sve krenulo nabolje.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike