"Ko je uopšte Cobi?!" Maja Nikolić ponovo udarila na RTS i stručni žiri PZE23: Urnisala Lenu Kovačević i Nevenu Božović!

07.03.2023

21:01

4

Besna nakon rezultata glasanja žirija "Pesme za Evroviziju"

"Ko je uopšte Cobi?!" Maja Nikolić ponovo udarila na RTS i stručni žiri PZE23: Urnisala Lenu Kovačević i Nevenu Božović!
Maja Nikolić i Slobodan Veljković Cobi - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Luk Blek je izabran za predstavnika Srbije na Evroviziji u Liverpulu, nakon čega se oglasila i pevačica Maja Nikolić, čija pesma inače nije ušla u uži krug kompozicija na konkursu za takmičenje na nacionalnom izboru predstavnika.

Nakon što je uputila žestoke kritike pobedniku i numeri "Samo mi se spava", Maja Nikolić je osula paljbu po članovima stručnog žirija, koji su inače činili Lena Kovačević, Dragan Đorđević Suzuki, Nevena Božović Ivanović, Slobodan Veljković Cobi i predsednik žirija Aleksandar Saša Lokner.

Javni servis je izabrao muzičare koji će ocenjivati kandidate na "Pesmi za Evroviziju", a Maja je prokomentarisala svakog ponaosob.

ATAImages/ A.A.
Maja Nikolić

- Dobijate žiri koji je apsolutno nestručan i nekvalitetan. Žiri u kome ne može da bude Slobodan Veljković Cobi, ko je uopšte Cobi?! Ne može da bude Lena Kovačević koja je pritom neuspešna džez pevačica, koja je pritom i jako tanka i bleda džez pevačica. Zna se ko su džez pevači u Srbiji. Lena nema ni jednu nagradu na nekom festivalu, nema evropsko iskustvo i tek treba da se ostvari. Ona je pokušaj džeza. Tu je i Nevena Božović koja od njih troje najbolje peva, ali je opet mlada devojka koja je 2 puta učestvovala na Evroviziji i ostvarila jako loše rezultate - rekla je pevačica.

Maja ostaje pri stavu da bojni pevači sa kvalitetnim kompozicijama nisu prošli u finale "Pesme za Evroviziju", kako ne bi bili konkurencija, kako ona kaže, lošoj pesmi Luk Bleka, koja je odnela pobedu.

ATAImages/Antonio Ahel
Slobodan Veljković Cobi

- Jedina osoba koja ima karijeru, legitimitet i znanje je Aleksandar Saša Lokner. Ove tri osobe ne mogu da ocenjuju ni Maju Nikolić, ni Zejnu, ni Tijanu Dapčević, ni jednu osobu jer svi mi pevamo bolje od njih. Pritom, afirmirani pevači sa nagradama iza sebe, nisu prošli u finale i nisu im valjale pesme jer su pustili loše pesme i loše izvođače koji pevaju u svojoj sobi i koji mogu da drže samo koncerte na ulici. Zašto su svi oni prošli u finale, kako ne bi bili konkurencija lošoj pesmi koja je pobedila - zaključila je Nikolićeva.

Lena Kovačević Irina Duplevskaja
Lena Kovačević

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike