Nikolićeva „zagrizla" i ne pušta! Posle žirija PZE23 i RTS, oplela po Bleku: Nerazumljivo šaputanje, đavoli... Samo da nas ne obruka!

06.03.2023

08:15

2

Pevačica objašnjava i zašto smatra da je u svemu glas publike, u stvari, najvažniji

Nikolićeva „zagrizla" i ne pušta! Posle žirija PZE23 i RTS, oplela po Bleku: Nerazumljivo šaputanje, đavoli... Samo da nas ne obruka!
Maja Nikolić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Maja Nikolić ne skriva svoje nezadovoljstvo vezano za takmičenje „Pesma za Evroviziju '23", s kog je Luke Black odneo pobedu i postao novi predstavnik Srbije na „Evrosongu". U opširnoj poruci koju je ostavila kraj jedne od svojih najskorijih objava na Instagramu, pevačica je objasnila šta joj je kod njega najviše zasmetalo.

Takođe, još jednom se dotakla žirija, kao i Javnog servisa uopšte, pa istakla zašto smatra da je u stvari glas publike ono što bi trebalo „pratiti".

Luke Black, ATA Images/Antonio Ahel
 

- Ovaj video je sa TikToka. Sve i da nije istina da su neki rod Konstrakta i Luka, svi ostali moji argumenti stoje i potpuno su na mestu. Žiri je totalno bez veze, nestručan. Konstrakta je Luki samo prepustila tron i zato je bio onakav smešan i namešten žiri bez kompetencije. Samo Lokner ima kredibilitet i kvalitet i iskustvo da bude član žirija - počela je Maja, pa dodala:

- Ne može Tijanu Dapčević koja je ostvarena i višenagrađivana pevačica kao ni Filipa Žmahera koji je zvezda u Rusiji i višenagrađivani pevač da ocenjuje Cobi (ko je je*eno Cobi), Lena (tanka džez pevačica bez ikakvih nagrada i iskustva) i Nevena Božović, mlada pevačica koja tek treba da se dokaže, pritom nema nagradu na „Evroviziji" iako je dva puta učestvovala, ali sa lošim plasmanima. Mislim da je sada, dragi moji, sve jasno - naglasila je ona.

„Luki želim sreću, jer navijam za Srbiju, mada..."

I tu se, međutim, nije zaustavljala.

Luke Black, 24sedam/M. D.
 

- Neko je jednom rekao: „Ustati, pa reći Maja Nikolić!" Želim svu sreću Luki, jer ja kao veliki patriota uvek navijam za Srbiju, mada njegovo šaputanje je apsolutno nerazumljivo i ja sam isto „spavala” tokom njegovog izvođenja. Nadamo se da nas Luka neće obrukati, jer ima zanimljivu koreografiju (iako je mračna, sa đavolima sa repovima i sa iluminatskim porukama). Jedino mi se dopada odlična produkcija pesme. Princ (od Vranje) je pobedio po glasovima publike i dok god RTS postavlja svoj, a nekompetentan i smešan žiri, nikada neće u Srbiji pošteno pobediti pravi pevač po glasovima publike. Jer zahvaljujući publici mi pevači trajemo. Publika je najmerodavnija, jer sami vidite kakav žiri postavlja RTS u svoju korist... Budite uvek na strani istine. Jer pesma koja uđe u narod postaje hit. A od para naroda se plaća i ovo takmičenje i troskovi odlaska „pobednika” na „Evroviziju" - zaključila je Nikolićeva.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike