"U debelom sam minusu!" Finalisti potrošili vrtoglave sume novca za nastupe na PZE23: Pevačica dala više od 6.000 evra!

07.03.2023

20:03

0

Nisu štedeli da se u što boljem svetlu predstave na nacionalnom izboru za Evroviziju

"U debelom sam minusu!" Finalisti potrošili vrtoglave sume novca za nastupe na PZE23: Pevačica dala više od 6.000 evra!
Zejna Murkić, Luke Black i Filarri - Copyright Pexels/Antonio Ahel/ATA Images

U subotu je na "Pesmi za Evroviziju" izabran ovogodišnji predstavnik Srbije na Evroviziji, Luk Blek koji će nas u Liverpulu predstaviti kompozicijom "Samo mi se spava". Koknurencija na nacionalnom izboru je bila jaka, a finalisti nisu žalili novac, strpljenje i energiju.

Javnosti su nastupi bili razočaravajući, drugima su se dopali, a finalisti su priznali da je mnogo resursa uloženo kako bi se u što boljem svetlu predstavili milionskom auditorijumu i u tri minuta na nacionalnoj frekvenciji pokazali šta zapravo mogu.

Nekadašnja pevačica grupe "Luna", atraktivna i talentovana Zejna Murkić pesmom "Rumba" privukla je veliku pažnju. Zejna je festival iskoristila za promociju svog lika i dela, ponosno je isticala svoju nacionalnu pripadnost, a mnogi su zapazil njene vokalne sposobnosti.

ATAImages/Antonio Ahel
Zejna na Pesmi za Evroviziju

Zejna je sada priznala koliko je koštao njen nastup kojim je pobrala simpatije javnosti i atmosferu dovela do usijanja u grin rumu na samom takmičenju.

- Oko 6.000 evra je koštao nastup, ali nismo se još sabrali pa da počnemo da kukamo. Manje od 10.000, više od 5.000 - kroz smeh je rekla Zejna.

Mladi finalista Filarri, koji je mlađim generacijama poznat sa društvene platforme TikTok, koreografijom i ekstravagantnim izgledom sa pesmom "Posle mene" izazvao je različite reakcije javnosti, a sada otkriva koliko su trajale pripreme i koliko je novca uloženo da bi zablistao na sceni.

- Pripreme su trajale preko mesec dana. Moj tim i ja smo radili veoma vredno i jako sam zadovoljan što je sve toliko kvalitetno i skupo izgledalo. Ne bih voleo da iznosim javno koliko ulažem u svoju karijeru i ovaj posao, tako da su tračevi po Tviteru o uloženom novcu za ovaj projekat definitivno nepouzdani. Mogu vam reći da sam svakako već u velikom minusu iako sam tek na početku svoje karijere, ali se vodim rečenicom: “Što više uložiš, još više će ti se vratiti.” - istakao je kroz osmeh Filarri, a spekuliše se da je za ovogodišnji nastup izdvojio preko 10 hiljada evra.

Antonio Ahel/ATAImages
Filarri

Luk Blek odneo je pobedu sa pesmom "Samo mi se spava". Luk priznaje da je mnogo napora i truda uloženo u nastup, ali da je ispunio svoje ambicije uz podršku roditelja.

- Meni je san što sam uopšte prvi put u životu nastupao na velikoj sceni. Za mene je to pobeda. Nisam uložio nekoliko hiljada evra u nastup, ali drago mi je da ljudi misle da izgleda tako. Radili smo svi zajedno u prijateljskoj snazi da naše prevelike ambicije ostvarimo. Volim svaki momenat tog procesa. Roditelji mi pružaju beskonačnu podršku i savetovali su me da se samo mnogo zabavim. Trudio sam se stvarno da dam sve od sebe, da budem što opušteniji i još razbuđeniji - rekao je Blek.

ATA Images/Antonio Ahel
Luke Black

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike