Maja Nikolić optužuje RTS: Mesecima unapred se zna pobednik za „Pesmu Evrovizije“! Svaki put je skandal!

26.02.2023

07:00

1

Pevačica je besna što godinama unazad ne uspeva da dopre do ovog festivala

Maja Nikolić optužuje RTS: Mesecima unapred se zna pobednik za „Pesmu Evrovizije“! Svaki put je skandal!
Maja Nikolić - Copyright ATAImages/ A.A.

Spisak učesnika za festival „Pesma za Evroviziju“ je već uveliko poznat, a datum kada će kandidati odmeriti snage je sve bliži. Poznato je da su neki izvođači odbijeni kao mogući predstavnici, pod izgovorom da pesme ne poseduju odgovarajuće elemente, a svoj bunt je izrazila i pevačica Maja Nikolić, koja već nekoliko godina pokušava da bude deo ovog festivala

Naime, kako je naišla na reči hvale korisnika društvenih mreža, ona je i sama podelila tvit podrške, uz koji je izrazila nezadovoljstvo politikom rada RTS kao Javnog servisa. 

 

 

- Ovaj tvit ima 1380 prikaza, a danas verujem i više! Hvala na podršci jer bitno je da svi znamo i vidimo da RTS nacionalna televizija, koju svi plaćamo, ne dozvoljava nama afirmisanim pevačima, zvezdama i potvrđenim umetnicima u Evropi i u svetu, kao što sam ja, a koji su njihovi neistomišljenici da učestvuju na „Izboru za pesmu Evrovizije“! A sve pod izgovorom da pesma nije dobra i da se ne sviđa komisiji RTS-a, dok u stvari mi koji smo srpske zvezde popularne u dijaspori i u celom svetu i koji bismo doneli milione glasova srpskoj pesmi baš zbog toga što godinama trajemo, mi zapravo nismo podobni da budemo ponosni predstavnici naše prelepe Srbije - napisala je Maja i dodala:

- Ova nepravda traje godinama jer sam lično učestvovala na preko 10 Beovizija i svaki put je izbio skandal i znao se pobednik par meseci unapred! Nadam se da ćemo nekada imati srpski brend nacionalnu zvezdu koja će poštenom pobedom ponovo dovesti Evropu u Srbiju! Kao što je to uradio moj menadžer Saša Mirković i moj kum Vladimir Graić sa pesmom Molitva i maestralnom Marijom Šerifović! Imamo Đokovića koji je najbolji i najveći srpski ambasador u svetu ali zaslužujemo da kao mala i ponosna zemlja imamo i umetnika - pevača koji će takodje biti najbolji srpski ambasador u svetu! To može ponovo da uradi samo Saša Mirković sa svojim timom ljudi. Ipak pevač mora da bude ikona pop muzike Srbije sa stilom svetskih zvezda. Stop nepravdi na RTS-u i na Izboru za takmičenje za „Pesmu Evrovizije". Voli vas vaša Maja - napisala je Nikolićeva u objavi na Instagramu. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Maja Nikolić

Podsetimo, danima unazad glavna tema medija je afera RTS-a oko malverzacija zbog basnoslovnih suma novca i to zbog emisije „Jedan dobar dan“ koja ne postoji i ostalih koje se emituju preko privatnih produkcija i to za ogromne pare, kao i o ogromnim platama Kristine Radenković i Jovana Memedovića, a isto tako i o zaradi RTS od „Pesme za Evrovziju“.

24sedam/Goran Sivački/ATA Images/Antonio Ahel
Olivera Kovačević i Dragan Bujošević

Ispravnost politike poslovanja Javnog servisa, kako je potvrđeno iz više izvora utvrđuju inspektori SBPOK, koji postupajući po nalogu tužilaštva, proveravaju gde su sve završile stotine miliona dinara koji se godinama preko sumnjivih poslova isisavaju iz Javnog medijskog servisa. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike