Mirjana Antonović renovirala kuću kraj mora i pokazala luksuz i sjaj u kom živi: Svaki detalj je preskup (FOTO)

07.03.2023

13:41

0

Ona je enterijer uredila po poslednjoj modi, i izabrala je skupoceni nameštaj

Mirjana Antonović renovirala kuću kraj mora i pokazala luksuz i sjaj u kom živi: Svaki detalj je preskup (FOTO)
Mirjana Antonović - Copyright ATAImages/G. G.

Bivša ljubavnica pevača Miroslava Ilića, Mirjana Antonović veoma je aktivna na društvenim mrežama i sa pratiocima deli aktivnost iz svoje svakodnevice. 

Osim toga što neretko govorio o suđenju sa Slavujem iz Mrčajevaca, ona je nedavno podelila sa pratiocima da renovira kuću kraj mora. Sada, kada je došao kraj radovima, Mirjana je podelila i krajnji rezultat i pokazala kako je uredila enterijer svog doma. 

- Videli ste kad sam pocela renoviranje ove male kuće kraj mora. Ovo je konačno završen projekat. Sledeći put ću vam postaviti još dve sobe i još jedno kupatilo - napisala je Mirjana u opisu fotografija kuće koju je renovirala. 

 

Kao što se može videti, Mirjana je vodila brigu o svakom detalju, a u kući dominiraju svetle boje. U prostranoj dnevnoj sobi ima ogroman kućni bioskop, kamin, ugaona garnitura, mermerne pločice, razne police, ali i minimalistički ukrasi koji doprinose lepoti enterijera. 

Pored dnevne sobe, ova kuća poseduje još tri spavaće sobe i dva kupatila. 

- Za vas koji me pitate šta radim. Evo kako provodim dane. Restauriram kuće dok se drugi provode. Poslaću vam završeni rezultat. Nije baš velika kuća, ali je pored mora. Već smo dosta toga obavili. Novi zidovi, podovi, kupatila, prednja vrata i nesto od lampi, stolica i nameštaja - napisala je Mirjana tada.

Podsetimo, Mirjana Antonović mesecima unazad pokušava da dokaže da je Miroslav Ilić otac njenog sina Devina, koji je inače, pre nekoliko dana i postao tata

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike