Anastasija postala preduzetnica: Na gala otvaranje došli skoro svi Ražnatovići! Konačno progovorila i o Nemanji Gudelju! (FOTO/VIDEO)

08.05.2022

16:49

0

Autor: Marija Mitić

Mlada pevačica kaže da joj majka Ceca nije pomogla finansijski

Anastasija postala preduzetnica: Na gala otvaranje došli skoro svi Ražnatovići! Konačno progovorila i o Nemanji Gudelju! (FOTO/VIDEO)
Salon lepote NLK (11) - Copyright 24sedam/M.M.

Anastasija Ražnatović odlučila je da se upusti u preduzetničke vode, pa je tako posle svoje linije kozmetike rešila da otvori i kozmetički salon. U okviru biznisa, osim usluga za negu lepote, tu je i spa deo, a za svečano otvaranje Cecina ćerka bila je u punom sjaju.

Anastasijino novo radno mesto posetila je danas i ekipa 24sedam, gde je na otvaranju bila skoro cela porodica Ražnatović i druge poznate ličnosti. Kako je rekla, Ceca joj nije pomogla finansijski, već u biznisu ima partnerku.

24sedam/M.M.
Anastasija Ražnatović

Anastasija je obukla ljubičasto-roze kombinaciju. Mini haljinu i blejzer uklopila je sa dubokim čizmama i podigla kosu. Međutim, nakon što je odjeknula vest da je u vezi sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom, svi su čekali da kaže nešto prvi put i o novoj vezi. Ipak, niko nije očekivao da će progovoriti i o bivšem - Đorđu Kuljiću, koji se nakon nje upustio u vezu sa njenom drugaricom.

- Nemam ništa protiv, nas dve ćemo ostati u istom odnosu kao i dosad jer nisam više emotivno involvirana. Želim mu svu sreću - poručila je Ražnatovićeva, a zatim su je novinari upitali kako joj je u novoj vezi.

- Srećna sam i zaljubljena, u ljubavi je sve super. Vidite po mom osmehu - rekla je ona koja je sa fudbalerom oko mesec dana u ljubavi, ističući da nije ljubomoran, a da na njenom Instagramu može da se zaključi da je sa njegovom porodicom u sjajnim odnosima.

24sedam/M.M.
Ceca Ražnatović

Ceca je sa širokim osmehom došla da podrži ćerku, a za ovu priliku obukla se opuštenije. Pevačica je podigla kosu u rep, a bila je kombinezonu u crno-beloj kombinaciji.

Međutim, Ceca ponovo nije želela da komentariše ćerkinu novu ljubav, pa je vešto izbegla odgovor, a o pokretanju novog biznisa poručila je da joj je drago što ima ideje za posao, te da to treba da iskoristi.

Ko je sve bio i šta je još rekla o ljubavi sa Gudeljom, pogledajte u video snimku ispod.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike