Kriva sam! Milica Dabović otvorila dušu o svojim postupcima: Imam potrebu da se pravdam...

16.02.2023

08:20

0

Razmišljala je o godinama koje su proletele

Kriva sam! Milica Dabović otvorila dušu o svojim postupcima: Imam potrebu da se pravdam...
Milica Dabović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Milici Dabović izgleda da je došlo na naplatu to što je prodavala svoje obnažene fotografije na Onlifensu, pa je sada počela da se pravda.

I dok je ranije tvrdila "kada me tuđe mišljenje bude hranilo hlebom, onda će me i zanimati", sada je, čini se, okrenula ploču. Sada se oglasila na Instagramu posle svog 41. rođendana i istakla ironično zbog čega je sve "kriva".

- Razmišljam o godinama koje su proletele. Igrala sam košarku skoro 35 godina i glavni cilj mi je bio dovesti svoj tim do vrha, osvojiti planetu. Zaboravila sam na sebe. I kada bih se opet rodila, sve bih drugačije uradila, samo bih rodila Stefana. Znam da me mnogi osuđuju kada se slikam na način koji se ne uklapa u vrednosti porodica. Ja nikome nisam nanela štetu ni jednom svojom fotografijom, objavom... Mogu samo da je nanesem sebi.

Gradim svoj mali svet, borim se svom snagom svoga srca. Borim se ne osuđujući ljude oko sebe, ne ismevajući ih, ne mrzeći. Ponosna sam na sve postignuto. I na pobede i na poraze. Moj život je iskren, otvoren i veliki. Veliki zato što praštam, volim, i opstajem u ovom vremenu. To sam Ja! - istakla je ona na početku opširne objave, a zatim priznala:

- Oduvek sam imala potrebu da se pravdam da nisam kriva. Zbog mnogobrojnih kritika, psovki, osuda, često imam užasnu potrebu da opravdam sebe. Da ogolim dušu, na svoju štetu. Lako je napadati ženu, majku, bivšu sportistkinju koja je dostigla najveće uspehe u zemlji. Koja je dobila nacionalnu penziju! Ali nije lako sve to preživeti. Brojne su žene i majke koje se slikaju potpuno nage, brojne su majke koje su zakopčane do grla ali se drogiraju, tuku svoju decu, maltretiraju sve oko sebe.

 

Znate li koliko boli kada je roditelj sa detetom potpuno sam? Ali o tome više ni ne želim da pišem! O sreći se ćuti. Pre nego što krenete da me kritikujete, razmislite o tome - zaključila je ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike