Zavirite na proslavu 49. rođendana Sanje Marinković: Društvo joj pravio i poznati muškarac! (FOTO)

03.03.2023

13:04

0

Intimna atmosfera oduševila je javnost

Zavirite na proslavu 49. rođendana Sanje Marinković: Društvo joj pravio i poznati muškarac! (FOTO)
Sanja Marinković - Copyright ATAImages/ A.A.

Voditeljka Sanja Marinković juče je upriličila glamuroznu proslavu povodom 49. rođendana u jednom prestoničkom restoranu. Najuži krug prijatelja i porodice voditeljka je počastila ručkom, a detalje atmosfere podelila je sa pratiocima na svom Instagramu.

Sanja inače često posećuje ovaj restoran, a iako je insistirala da sve protekne intimno, daleko od očiju javnosti, svojim pratiocima je otkrila kako je izgledala dekoracija na njenoj rođendanskoj proslavi, koja je oduševila mnoge, ali i ko je na nju došao.

Na rođendanskoj trpezi našla se dekoracija od prirodnog cveća, torta sa puno svećica na vrhu i njenim likom sa strane. Sanja je nazdravila sa prijateljima, a potom oduvala svećice.

Instagram screenshot / sanjamarinkovicofficial
Sanja Marinković

Mnoge je začudilo što se na proslavi između ostalih pojavio i Zeka Milioner. Sanja i Zeka se znaju dugi niz godina, a on je do nedavno živeo u Dubaiju, koji voditeljka svake godine poseti bar dva puta. Zeka je čak održao i govor na Sanjinom rođendanu, a nema sumnje da je ona okupila samo ljude koji joj znače.

Voditeljka je 49. rođendan obeležila sa jednom željom u mislima, a odnosi se na zdravlje nje, njenog sina Strahinje i njene cele porodice.

Poznato je da Marinkovićeva mnogo radi, i trudi se da svojim gledaocima kroz emisiju "Magazin In" već preko dvadeset godina pruži novitete, te ne čudi što je uspešna u svom poslu.

Iako se razvela posle višegodišnjeg braka, Sanja je i na privatnom planu ostvarena, a okviru svoje emisije se neretko našali da i dalje čeka onog pravog - princa na belom konju.

U galeriji u nastavku teksta možete pogledati kako je izgledala Sanjina rođendanska proslava.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike