Bivša devojka Leonarda Dikaprija žestoko nakon raskida: Tek sada se osećam kao žena!

03.03.2023

16:35

0

Ona je mlađa od njega 23 godine

Bivša devojka Leonarda Dikaprija žestoko nakon raskida: Tek sada se osećam kao žena!
Kamila Morone - Copyright Instagram printscreen/camilamorrone

Manekenka Kamila Morone, poznatija kao bivša devojka Leonarda DiKaprija, je u junu minule godine proslavila 25. rođendan, te je izjavila kako nikada nije toliko naučila kao u poslednjoj godini.

Kamila nije samo dobila ulogu u Amazonovoj nadolazećoj mini seriji "Daisy Jones and the Six", već je u tom periodu i raskinula vezu sa slavnim glumcem.

Instagram printscreen/camilamorrone
Kamila Morone

Par je stupio u odnos kada je ona imala 20 godina, a DiKaprio 43 godine. Iako je poznato kako Leonardo voli mlađe djevojke, njihova razlika u godinama podstakla je mnoge rasprave. Uprkos tome, to ih nije sprečilo da ostanu zajedno pet godina. Samo mesec dana nakon što je manekenka napunila 25 godina, njihova veza se završila.

- Nikada nisam toliko naučila kao s 25 godina. Tek sada počinjem da se oeećam kao žena, ali takođe se osećam malom na mnogo načina. - otkrila je Morone za "The Cut" intervju.

Podsetimo, nedavno se u medijima pojavila vest da je holivudska zvezda Leonardo DiKaprio u vezi sa 19-ogodišnjakinjom Eden Polani, izraelskom manekenkom, koju na Instagramu prati preko 200.000 korisnika. 

Profimedia
Leonardi DiKaprio, Eden Polani

Ranije su je povezivali sa sinom izraelskog milijardera, Džilom Oferom, a spekulisalo se da je par vezu od javnosti krio zato što je Eden još uvek bila maloletna.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike