Ostavlja devojke čim napune 25 godina?! Tviteraši urnišu Dikaprija zbog raskida (VIDEO)

01.09.2022

07:55

2

Autor: Marija Mitić

Glumac se zabavlja isključivo sa devojkama ispod 25 godina, što ne prestaje da bude tema za šalu

Ostavlja devojke čim napune 25 godina?! Tviteraši urnišu Dikaprija zbog raskida (VIDEO)
Leonardo Dikaprio - Copyright Profimedia

Osim brojnih uspešnih uloga i fantastične glume, Leonardo Dikaprio poslednjih godina postao je poznat i po svojim vezama sa mladim devojkama, uglavnom onim koje nisu premašile 25.

Kako je nedavno raskinuo četvorogodišnju vezu sa manekenkom Kamilom Morone, na Tviteru se zbijaju šale na glumčev račun. Naime, mnogi su mišljenja da ju je glumac ostavio jer je napunila 25 godina, a njihov raskid zapravo se i dogodio malo nakon njenog 25. rođendana.

Tako na ovoj društvenoj mreži kruže mimovi koji ismevaju Dikaprija zbog raskida i mnogima su smešni i zanimljivi.

Upravo to je izazvalo pošalice da se glumčeve devojke u suzama spremaju za 25. rođendan jer znaju šta sledi. Svi se pitaju kako ih obaveštava o tome da je došao kraj i postoji li razrađen sistem za ostavljanje.

Podsećanja radi, i Kamilini i Dikapriovi predstavnici za medije nisu tamošnjim novinarima dali izjave povodom raskida, a ovaj par poslednji put je snimljen zajedno 4. jula. Njih dvoje su tada uhvaćeni kako šetaju plažom s njenim psima, a navodno su se prve trzavice ispoljile dva meseca ranije. U maju ove godine glumac je viđen kako teši Kamilu nakon što su obavili emotivni razgovor na plaži u Malibuu.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike